Pedalades per Nayra

Juan Salvador i Edgar Coso de Carcaixent fan pròxim 21 de març la TNT de les Valls Non Stop, 450 km 9200+ 

1053

 

450 km 9200+ sense parar de donar pedals. 450 km Non Stop en un repte que faran pare i fill junts i sense quasi descans, rodant i cobrint els 450 km de la TNT de les Valls versió Road, una de les alternatives que han configurat des de eXtrem Tracks per a pode viure l’aventura a les comarques de la Safor, la Marina Alta, Baixa, Cocentaina i la Vall d’Albaida, en unes rutes que van ser presentades passat desembre.

Hi ha versió Trail, versió BTT i versió per a bicicleta de carretera que és la que afrontaran Juan Salvador i Edgar Coso, pare i fill de Carcaixent, pròxim dissabte 21 de març. I tot amb una finalitat solidària. «Tenim un bon amic José Estrela, que ens va donar a conéixer el cas de Nayra, una xiqueta de 4 anys que pateix una cariopatia congenita complicada i que només es pot tractar als EEUU. Per a fer-ho falten 700.000 euros. Pensar que una vida tinda un preu és frustrant. En aquell moment ja teniem el repte en ment, però ens posarem les piles, i definirem esta ruta» explica Juan.

La forma de col.laborar és molt senzilla. «tractem de vendre els nostres 450 km a 5 euros el KM, per a nosaltres eixos 5 euros no són res, però per a Nayra és la vida» assegura Juan. Tots els diners recaptats aniran per a col.laborar en l’operació de Nayra….

 


Si vols llegir el reportatge sencer el trobes al nº 2 de la Revista de Sense Límits Aventura. Per a consultar continguts i punts de venda:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »