La perimetral de Benissa es retarda al 30 de maig

Es farà el 30 de maig per restricció de la DGT al trànsit del pròxim 28 de març

És el Campionat Provincial d’Alacant de Carreres per Muntanya de Llarg Recorregut

benissa

Tocarà esperar i tindre un poc de paciència, però arribarà. La IV Perimetral de Benissa s’ha vist obligada a canviar la seua data que en principi estava prevista per al dissabte 28 de març i que queda ara fixada finalment per al 30 de maig després que inicialment es barallara l’opció de l’11 d’abril. Els motius, la negativa de la Jefatura Provincial de Trànsit d’Alacant a que la prova puguera desenrollar-se en un cap de setmana en què des de la DGT han fixat unes restriccions absolutes per l’operació eixida de la Setmana Santa.

«Ens han fet arribar una orde de la DGT segons la qual des de la nit de divendres 27 de març a les 00:00 fins diumenge 29 de març a les 00:00 no es poden fer proves esportives i competitives per cap tipus de carretera» ens explica amb prou de malestar Miguel Angel Soliveres Fullana, president del Club Margalló de Muntanya, entitat que organitza la Perimetral de Benissa.

Prou de malestar i una certa incomprensió, d’una banda perquè l’operació eixida és només a determinants punts a Espanya (recordem que a la Comunitat Valenciana es continua treballant dilluns, dimarts i dimecres de Setmana Santa), i d’altra banda perquè la Perimetral pràcticament no travessa carreteres. «Nosaltres no circulem, ximplememt creuem algunes carreteres, que a més són comarcals, no són principals. No té molt de trellat, però ens toca canviar» lamenta Miguel Angel.

benissa document

Campionat Provincial de Llarg Recorregut

El canvi és la solució menys dolenta, tot i que provoca un evident mal de cap a organitzadors i corredors que ja tenien la data reservada. Tot i això, la Perimetral de Benissa continua endavant i continua sent una de les proves més espectaculars de la Comunitat Valenciana. 64 km 3700+ transitant per les serres de Bèrnia, Serra d’Oltà, la muntanya llarga, el tossal del moro, el tossal de la creu i el tossal dels serrellars. Enguany a més, compta amb l’al.licient de ser Campionat Provincial d’Alacant de Carreres per Muntanya de Llarg Recorregut fet que havia despertat més expectació encara.

Este dissabte a Borriol hi ha organitzada una reunió entre les 3 proves que conformen els Campionats Pronvicials de Carreres per Muntanya de Llarg Recorregut que enguany ha inaugurat la FEMECV, amb la Perimetral de Benissa a Alacant, la Marató i Mitja a Castelló i la Sierra de Chiva a València

Des de Sense Límits Aventura molt ànims als organitzadors de la Perimetral de Benissa i animar els corredors a que s’acosten pròxim dia 30 de maig per a viure una experiència que no oblidaran.

Vos rebotem el comunicat que el Club Margalló Benissa ha reproduit al seu Facebook:

COMUNICADO ,URGENTE:
El Club de Muntanya Margalló de Benissa lamenta comunicar el aplazamiento de la IV Perimetral a Benissa.
La nueva fecha para su realización será el 11/04/2015.
El motivo que provoca esta postergación es el informe desfavorable que adjuntamos como IMAGEN, emitido por la Jefatura Provincial de Tráfico de Alicante con fecha de salida, el 16/03/2015.
Hemos estado hasta última hora buscando una solución para mantener la fecha de manera infructuosa, asimismo, consideramos desafortunado que dicho informe se emita a tan sólo 12 días de de la realización de la Perimetral a Benissa.
Esta decisión, basada en el BOE de fecha 7 de de febrero de 2015, Sec. I Pág 10280, supone un duro golpe para nuestro Club y para el pueblo de Benissa, pero, sobretodo, un contratiempo muy importante para todos los corredores, voluntarios, patrocinadores…
Sin otro particular, esperamos vuestra comprensión y lamentamos lo sucedido, nos despedimos
ATENTAMENTE
C.M. MARGALLÓ DE BENISSA.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trails Nogueruelas marca el camí | SLA - […] Valenciana o el corredor de Petrer Sebas Sánchez (Maraton Crevillent) que ha aprofitat el canvi de data de la Perimetral de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »