A la neu sense raquetes

Ignasi Cardona participa diumenge al Campionat d’Espanya de Raquetes de Neu, sense practicar…

raquetes de neu

 

Està en plena forma després d’aconseguir en poc més de 15 dies el Campionat de Lliga de Carrera per Muntanya de la FEMECV a Onil i el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical a Callosa de Segura. En tan bona forma que s’atreveix amb proves que no són massa habituals per a d’ell. Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel) anirà este diumenge a Cantabria a participar al III Campionat d’Espanya de Raquetes de Neu que tindrà lloc a Fuente De amb 10km 500+ de recorregut al voltant dels Llacs de Lloroza i els Ports d’Àliva.

Doble pòdium sense practicar

I ho farà sense haver tastat la neu en tota la temporada, primer perquè no és habitual a la seua Xàbia natal, i després perquè tampoc Ignasi ha anat a buscar-la. «La veritat és que no hi ha molta diferència amb altra prova normal. Semblen molt aparatoses les raquetes però a l’hora de còrrer és normal», ens explica el corredor de Xàbia. «He anat als altres dos campionats i he fet primer i tercer. Jo tampoc m’ho explique però és que me pose les raquetes i no m’entere que les porte. Per a mí és córrer i correr i punt» explica amb sinceritat Ignasi.

L’altitud com a enemiga

Hi haurà però un factor que sí que huarà de tindre en compter el veterà corredor de Xàbia. «Note més l’altura que no les raquetes als peus». L’altura serà un factor a tindre en compter donat que la prova tindrà lloc a Fuente De (Cantabria), i té l’eixida a uns 1800 d’altitud. De fet per accedir al punt d’eixida s’haurà de fer ús del famós telefèric de la zona.  La prova estava previst que tinguera lloc passat 8 de març, però hagué de ser ajornada per la impossibilitat de fer ús del telefèric per pujar els corredors al punt d’eixida.

  • Més dades: http://www.fedme.es/index.php?mmod=agenda&file=details&rID=386
  • Foto: ©Picos Xtreme
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. De la platja a la neu, el tot terreny de Xàbia | SLA - […] A la neu sense raquetes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »