El futur del triatló entra en acció

Tres triatletes juniors valencians participen a la Copa d’Europa de Quarteira (Portugal)

Joves però sobradament preparats, com deia aquell anunci. Tres triatletes juniors de les nostres terres participen este cap de setmana a la Copa d’Europa ETU de Triatló que té lloc a Quarteira, a l’Argarve, al sud de Portugal. Andrea Fernández i Javier Lluch (CT Huracan Valencia) i Jorge Antonio Lagoa (Tripuçol) integren la representació valenciana dins d’una selecció espanyola que reuneix a 55 joves triatletes.

Cal esperar un bona participació dels 3 nostres representants en especial de Javier Lluch que l’any passat va ser medalla de bronze al Campionat d’Europa Yourth de Triatló per relleus. Per a Jorge Antonia Langoa i Andrea Fernández serà la seua primera experiència internacional segons ens recorden des de la web de la federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

La cita, diumenge 22 de març

La competició per als nostres tindrà lloc en diumenge 22 de març en distància sprint: 750 m natació 20 km en bicicleta i 5 km de carrera a peu. A les 09:45 h tindrà lloc l’eixida de la categoria junior femenina. A més de la valenciana Andrea Fernández hi ha altres 18 triatletes espanyoles, entre d’elles Carmen Gómez, que va ser quinta al Campionat d’Europa junior de Triatló de 2014.

Els juniors masculins hauran d’esperar per a encetar la seua competició a les 11:00 h de diumenge. A més de Javier Lluch i Jorge Antonio Lago hi ha altres 18 triatletes juniors espanyols.

Dissabte de vesprada serà el torn per a les categories elit femenina (14:45 h) i masculina (17:45 h)


  • Més dades:

http://triatlon.org/triweb/index.php/2015/03/20/amplia-representacion-espanola-en-la-copa-de-europa-de-triatlon-de-quarteira/
http://www.triatlocv.org/116-noticias-triatlon/1591-3-juniors-valencianos-competiran-en-la-copa-de-europa-de-quarteirahttp://www.triathlon.org/events/event/2015_quarteira_etu_triathlon_european_cup

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »