Prèvia del cap de setmana de BTT

Proves a Alcalà de Xivert, Cortes de Pallàs, Altura i Albatera

Marxa BTT Altura la matansaI Marxa BTT Cortes de Pallàs Open XC Com Valenciana

La Marxa BTT Cortes de Pallàs de pròxim diumenge 22 de març acull una nova prova de l’Open BTT Comunitat Valenciana en la modalitat XC, la cinquena de les proves d’un circuit que després de passar per laVall de Laguar, Banyeres de Mariola, Chiva i Chelva arriba quasi al seu equador. La prova, organitzada perla Penya Ciclista Aldaya, presenta un cricuit de 4,18 km 280+ al que se li haurà de donar diverses voltes. L’eixida és a les 09:00 des de la plaça de l’Ajuntament de Cortes de Pallás. S’eserpa la presènciad’uns 200 participats.

XI Marxa BTT Villa de Altura (46 km) 

Altura torna a acollir la marxa BTT que cada any organitzen des del Club Ciclista Calderona Extrem Bikes, la XI Marxa BTT Villa de Altura «La Matansa». 44 km a un nou recorregut amb nou salicients i sorpreses, transitant per alguns dels paratges mes emblemàtics d’esta localitat de l’Alt Palància. S’esper aun màxim de 400 participants a esta marxa amb una filosofia molt clara que arreplega el seu reglament.»No és una marxa competitiva, és un repte personalde cada participant». L’eixida serà diumenge 22 de març a les 09:00 h des del Parc Municipal de «La Glorieta»

VII Marxa BTT Alcalà de Xivert (40 km) 

La setena edició de la Marxa BTT d’Alcalà de Xivert que organitzen des del Club Ciclista Chivertense MTB Serra d’Irta dóna inici al V Circuit BTT Muntanyes de Castelló, composat per un total de 10 proves. La marxa tindrà lloc diumenge 22 de març amb un recorregut de 40 km 900+ apte per a tots els públics. L’eixida serà a les 09:00 des del Pavelló Poliesportiu José Antonio Miralles.  MTB Albatera

II Marxa MTB Sierra de Albatera 

Albatera acull la II edició de la Marxa MTB Sierra d’Albatera, prova inclosa dins del II Circuit MTB de la Vega Baja, VegaBike. Des del Club Cliclista Albatera han preparat un recorregut de 45 km amb eixida i arribada al Pavelló Esportiu Santiago Sanz d’Albatera, amb un màxim de 250 bikers.

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »