Cristobal Adell domina en la pluja de Borriol

Gran victòria del corredor d’Albocàsser que va estar a prop del trencar el rècord

«He tingut un moment de dir ‘vaig a mort i trenque el rècord’, era temptador, però…»

adell “@LaSportivaSpainDel km 1 al 42. Així va estar plovent ahir tot el dia a la IX Marató de Borriol (42 km 2550+) en una pluja que va acompanyar en el camí Cristobal Adell (Team La Sportiva) fins a la metaon es proclamava campió de forma merescuda. El corredor d’Albocàsser va dominar la prova des del primer moment tot i que el primer tram de la prova volgué contemporitzar a l’espera de vore com responien els rivals. «En el km 8 m’he n’hee anat un poquet i he fet diferència quasi sense voler. I des del km 10 a meta ja a soles, ampliant avantatge. Això em donava molta seguretat de saber que no em venien per darrere» explica a Sense Límits Aventura un Cristóbal Adell que, amb la MABO, torna a aconseguir una gran victòria i incrementa el seu llarg currículum.

Adell va acabar en meta amb un temps de 04:01:45, amb vora 10 minuts d’avantatge respecte del seu company de club Alfredo Gil 04:11:13 que va arribar quasi a l’esprint amb Miguel Ángel Sánchez Cebrián (04:11:27) que suma altre pòdium en este primer terc de 2015 on demostra que els anys no passen per a d’ell.

El rècord

La victòria té un sabor especial pel que supossa tornar al més alt del pòdium després d’un 2014 difícil, i pel que suposa també fer-ho al costat de casa. A més, per les bones sensacions que tot i la pluja feren que Adell estiguera prop de batre el rècord de la prova. «Hi ha hagut un moment en què pujant la Raca m’han dit que estava en temps de rècord. I m’han dit «tu mateix, que per darrere no t’agarren que els dus a 8 minuts», i he tingut un moment de dir, «vaig a mort», però es que el terreny estava molt pesat i hi havia molta pedra i estava perillós. Hi ha que tindre cap també i no lesionar-se. No vaig a jugar-me fotre una costella. Era temptador però…»

A la fi, 4 minuts han separat el temps d’Adell en meta 04:01:45 del rècord que manté vigent Iván Ortíz de 2013 03:56:57. «Si haguera eixit el dia sense pluja, no amb la calor de l’any passat, però a la millor poguera haver fet el rècord. Per a un altre any…»

La pluja

La pluja va ser la gran protagonista del dia -i continua sent-ho a Castelló- fent encara més dura una MABO que ja de per si sempre és dura. «Ha plogut des del el km 1 fins el final. A la zona del Morico estava diluviant i la senda era un riu. Anaves pujant i l’aigua baixava entre les cames, era complicat i feia molt de fred. A més hi havia molts de tolls que havies d’evitar o que te clavaves directament. En alguns m’he clavat pràcticament fins el genoll» ens relata. «Quan vaig guanyar la MABO al 2011 també va ploure, però va ser la nit d’abans i en acabar la prova despréssi va caure ben fort. Però com este any jo no recorde» afegeix i continua.  «Ara, a mí m’ha plogut, però a qui ha fet 9 hores també l’ha plogut tot el recorregut, i també té molt de mèrit».

«Ha plogut des del el km 1 fins el final. A la zona del Morico estava diluviant i la senda era un riu. Anaves pujant i l’aigua baixava entre les cames»

«Era complicat i feia molt de fred. A més hi havia molts de tolls que havies d’evitar o que te clavaves directament. En alguns m’he clavat pràcticament fins el genoll»

En categoria femenina, va haver una lluita tancada a 3 bandes entre la catalana Ragna Debats, la valenciana Raquel Martínez i l’anglesa Sarah Morwood. Debats i Martinez han anat intercanviant les posiciones liderant la prova, per davant de Morwood. A la fi Ragna Debats va alçar-se amb la victòria, amb un temps de 4h 59′ 44», amb Raquel Martinez segona (5h 1′ 15»), i Sarah Morwood (5h 05′ 53») tercera.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torna la màquina d’Albocàsser | SLA - […] victòria en la MABO, amb opcions d’haver fet el rècord de no haver estat el terreny tan perillós per…
  2. L’autonòmic més “bestial” | SLA - […] Adell, que actuarà en representació de Mur i Castell, ve de guanyar -i de quina manera- la Marató de…
  3. L’armada valenciana a Vistabella | SLA - […] s’ha retrobat en este 2015 en el seu punt de forma amb les victòries a la Marató de Borriol…
  4. Adell se passa a l’Ultra | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/03/23/cristobal-adell-domina-en-la-pluja-de-borriol/ […]
  5. Un debut “Top” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/03/23/cristobal-adell-domina-en-la-pluja-de-borriol/ […]
  6. “Ha sigut el millor debut que podia esperar” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/03/23/cristobal-adell-domina-en-la-pluja-de-borriol/ […]
  7. La Mabo i el Mondúber, s’estrenen al calendari FEDME | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/03/23/cristobal-adell-domina-en-la-pluja-de-borriol/ […]
  8. La MABO 2016 obri inscripcions | SLA - […] més de la prova en línea de diumenge, on l’any passat Cristóbal Adell va ser el gran protagonista davall…
  9. La MABO abre la Copa de España | SLA - […] Cristobal Adell domina en la pluja de Borriol […]
  10. Els valencians de la MABO | SLA - […] Cristobal Adell domina en la pluja de Borriol […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »