Les raquetes de neu parlen valencià

Mari Tamarit, Aine Sentous i Ignasi Cardona pòdium al Campionat d’Espanya de Raquetes de Neu a Fuente De

raquetes de neu 4

No en tenim molta però no ens fa falta. Este cap de setmana ha quedat demostrat que la neu també és terreny per als corredors de la Comunitat Valenciana, que han ocupat bona part del pòdium als Campionats d’Espanya de Raquetes de Neu que ahir tingueren lloc a Fuente De (Cantabria).

Mari Tamarit i Ignasi Cardona del Like Sport Lurbel i Aine Sentous del Club Atletisme Llebeig acabaren entre els millors, on de fet la corredora d’Ontinyent acabà sent la més ràpida en les dones per davant de la jove de Xàbia Aine Sentous, amb Ignasi Cardona sent el segon més ràpid entre els homes i el primer en la categoria de veterans, amb el dsoble merit de les poques ocassions en què poden practicar esta modalitat de raquetes de neu.

La prova estava prevista en una distància de 10,5 km i 500+ però hagué de retallar-se seguretat i va quedar finalment fixat en 8,5 km 400 + eixint des del plànol principal en direcció a les antenes i passant per la Canal de San Luis (1984m) i els Llacs de Lloroza (1900m).

CARDONA TAMARITEn homes Ignasi Cardona arribava en condicions d’aconseguir un campionat que seli va escapar per apenes 26 segons que és la diferència que hi hagué en meta entre el campió Manuel Merillas 00:46:09 i el corredor de Xàbia 00:46:35 que completa en tot cas un altre pòdium en un inici de 2015 que està sent per a enmarcar amb victòries al Campionat de Lliga CxM de la FEMECV i el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical FEMECV.

Aine Sentous, jove promesa en progressió

En dones el domini valencià va quedar manifest des del primer moment i Mari Tamarit i Aine Sentous  marcaren distàncies des del primer moment. Victòria clara per a la d’Ontinyent que va entrar en meta amb un temps de 01:10:37 amb molt d’avantatge respecte l’alacantina Aine Sentous que va fer segona amb 01:23:46.

La jove corredora de Xàbia completa també un inici de temporada molt bo on ha aconseguirt altres fites destacades com ara la victòria en categoria promeses al Trail de Ròtova o més recentment la segona plaça també en categoria promeses a la primera prova de la Copa d’Espanya de Carrera per Muntanya a Miranda de Ebro, on va ser una de les integrants de la selecció FEMECV.

HOMES

1.- Manuel Merillas FAM 46:09
2.- Ignasi Cardona FEMECV 46:35
3.- José Francisco Gutiérrez FCDME 47:47

DONES
1. Mari Tamarit FEMECV 1:10:37
2. Aine Sentous FEMECV 1:23:46
3. Susana Romero FCDME 1:41:14

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pòdium valencià a la neu de Benasque | SLA - […] demostrat que la neu també es territori de corredors valencians. Curiosament este passat cap de setmana també aconseguiem altres…
  2. De la platja a la neu | SLA - […] Les raquetes de neu parlen valencià […]
  3. De la platja a la neu, el tot terreny de Xàbia | SLA - […] Les raquetes de neu parlen valencià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »