Camino a Madrid

En marxa el repte solidari corrent des de Paiporta a Madrid a benefici de FEDER 

camino a madrid 1 copia

 

4 dies, 353 km i 8 corredors. Eixes són les dades bàsiques del repte solidari «Camino a Madrid», projecte que ahir va començar i que té previst arribar a la capital d’Espanya pròxim dijous 26 de març després d’haver recorregut els 353 km que separen la localitat de Paiporta de la capital d’Espanya.

La pluja continuada i persistent, i les dolentes previsions no va ser impediment perquè este dilluns començaraeste repte que vol donar un toc d’atenció, donar a conéixer i recaptar fons a benefici de FEDER (Federació Espanyola de Malalties Rares). Els 353 km estan sent realitzats per 8 corredors que aniran fent torn per cobrir les 4 etapes que han planificat.

  • Primera etapa: Paiporta – Minglanilla (Cuenca) 127km
  • Segona etapa: Minglanilla – Honrubia (Cuenca) 65km
  • Tercera Etapa: Honrubia – Tarancón (Cuenca) 97,4 km
  • Cuarta Etapa: Tarancón – Madrid 62,7 km

La inciativa la du en marxa la Asociación Benéfíca Virgen del Pilar de la Guardia Civil de Paiporta. De fet, el repte començà ahir a la Carretera de València, enfront del cuartel de la Guàrdia Civil a Paiporta, i conclourà pròxim dijous al carrer Guzman el Bueno, enfront del cuartel de la Guàrdia Civil a Madrid.  Els 8 corredors contaran amb l’ajuda de diversos vehicles de suport, entre d’ells un ciclista que els acompanya per a donar-los avituallament líquid, a més de diversos vehicles que van senyalitzant la caravana solidària.

Si voleu col.laborar en este repte podeu fer-ho de diverses maneres, comprant kilòmetres, comprant polseres solidàries i fent donatius a la fila zero, entre altres fòrmules.

 


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »