Concurs: acabem la temporada de neu

Sorteig de dos forfaits de dia per anar a esquiar a Aramón Valdelinares

Aramon-Valdelinares-21-3-2015-NIEVA5

 

No serà per falta de neu. I per falta de ganes. Encentem la recta final de la temporada d’esquí amb l’energia renovada de les últimes nevades que ens ha deixat el temporal de les últimes setmanes. I per a tancar com toca la temporada d’esquí pensant en els dies festius de Setmana Santa, des de Sense Límits Aventura i Nieve de Teruel posem en marxa el tercer i últim dels concursos per aconseguir dos forfaits de dia per poder anar a esquiar un dia debades a Aramón Valdelinares.

La mecànica del concurs al igual que en les altres ocassions passa perquè responeu de forma encertada a la pregunta que vos plantetgem a continuació, i ho feu en l’apartat dels comentaris de la publicació del Facebook de Sense Límits Aventura on publiquem esta informació. A més d’encetar la resposta heu de ser seguidors de la plana de Facebook de Sense Límits Aventura i compartir eixa mateixa publicació al vostre mur de Facebook.

Dit açò, vos plantetgem la pregunta:

  • Qui van ser el guanyador i la guanyadora de la VII Perimetral de Javalambre que va tindre lloc recenment?

La resposta la podeu trobar entre les informacions que vos hem deixat els últims dies a esta web de Sense Límits Aventura en l’apartat de Trail.

Recordeu que només seran vàlides per a entrar a concurs:

  • Les respostes que es donen en l’apartat dels comentaris de la publicació de facebook de Sense Límits Aventura on es dona la informació del concurs
  • Les respostes d’aquells que a més hagen compartir la publicació al seu mur del facebook

Entre tots els encertants farem un sorteig i atorgarem dos forfaits de dia per a esquiar esta temporada 20014/2015 a l’estació d’Aramón Valdelinares. Els noms dels guanyadors dels donarem pròxim divendres a les 18:00 al nostre mur del Facebook. Sort.

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Un bon premi si em toca, que segur que gaudiré amb molt bona companyia !!!

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. I els dos forfaits de dia són per a… | SLA - […] sent molt els que haveu encertat la resposta ens toca limitar els possibles guanyadors perquè com quedava explicat a…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »