El gegant continua manant a La Serranía

El corredor de Trail Villar, vigent campió de la Lliga Cxm Serranía, es va imposar en el fang de Titaguas 

serrania

 

Ni la pluja ni el fang impediren que Titaguas gaudirá diumenge passat de la V edició de la carrera Fuentes de titaguas, prova que doóna inici a la Lliga Cxm La Serranía. La Lliga comença com va acabar amb el domini de Miguel Angel Peñalver (Trail Villar Caja Rural) que va guanyar la Lliga CxM La Serranía de 2014 i que va véncer també diumenge passat a Titaguas demostrant que és de nou un clar aspirant a revalidar el títol aconseguit l’any passat.

Peñalver va saber mantindre l’equilibri entre els camins de fan i pedra, i tot i els seus 196 cm d’alçada -que el fan destacar clarament en el més alt del pòdium- va ser el més ràpid en arribar a la línea de meta fixada a la Plaça de l’Esglèssia. El corredor de campo de Arriba va emprar un temps de 01:53:06 en fer els 21km 950+ de la V Fuentes de Titaguas i va truare més de mig minut en meta al segon classificat Juanma Jiménez (Never Stop Running), campió de La Lliga La Serrania en 2013. En tercer lloc va ser per al corredor local Toni Hernández Calvo (SC Trail Runners Titaguas).

En categoria femenina Diana Ruiz Salavert (Never Stop Running) va presentar les seues credencials i va guanyar la prova amb molta més claredat traent vora 11 minuta a la segona clasificada, a Estívaliz Fernández (Trail Villar), campiona de l’edició de 2014. El pòdium el va completar Ursula Hernández (Trail Villar Caja Rural)

La següent cita de la Lliga CXM La Serranía ens durà el pròxim 12 d’abril a terres de Conca, a la Serranía Predators a Santa Cruz de Moya.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El gigante de las Fuentes | SLA - […] El gegant continua manant a La Serranía […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »