El Remo torna a València

Dissabte 28 es celebra el Campionat Universitari de Remo a la Marina Reial Juan Carlos I 

remo

Les millors tripulacions universitaris es donen cita pròxim dissabte 28 de març a la regata que tindrà lloc a València, a la Marina Reial Juan Carlos I, que acull el Campionat Universitari de Remo. És la primera competició d’esta modalitat a València des de 2003.

El Camp de Regates estarà ubicat front a la platja de Las Arenas, amb un recorregut de 4000 metres en el que es realitzaran diverses virades fins a finalitzar a una recta de meta que es podrà seguir des del Passeig Elevat que hi ha damunt del Parking 6.

En total seran unes 30 embarcacions les que participaran a este Campionat Universitari, arribades des de diversos punts de la Comunitat Valenciana i també de Catalunya, en un campionat que aspira a convertir-se en un referent per a consolidar la pràctica del remo a la Comunitat. El campionat està organitzat per la Universitat Politècnica de València en col.laboració amb les diverses federacions dels diversos esports que conformen el campionat, en este cas la Federació de Remo de la Comunitat Valenciana.

La prova començarà dissabte a partir de les 11:00 h de dissabte 28 de març.

maparemo

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »