Pròxima parada, Siete Aguas

Siete Aguas acull la 3ª prova d’Orientació de la Lliga Autonòmica i final dels «Jocs Esportius» de la Comunitat Valenciana, per José Barberà

cartel titaguasDiumenge 29 de març a la zona de Villingordo, pròxima a l’accés des de la A3 des de Requena, se celebra la pròxima prova de la Lliga Autonòmica d’Orientació a Siete Aguas. Siete Aguas es molt coneguda coma vila de running pel seu Gran Fons Internacional que té tradició de més de 35 anys, però per al món de l’Orientació també és molt coneguda per acollir proves d’orientació des de fa més de 10 anys. De fet, passat febrer la zona urbana de Siete Aguas va ser escenari d’una prova del circuit comarcal d’Orientació de la Hoya de Bunyol.

Al municipi de Siete Aguas es pot córrer tant en entorn urbà i els seus voltants com a la zona boscosa rodejada de cultius i de vinyers. Este últim escenari ha estat el triat perquè este diumenge es disputa la 3ª prova de la Lliga Autonòmica.

Més de 250 participants

La participació supera els 250 assistents i els club organitzador, Cruz Cubierta València oferira una carrera linial per a tots, però amb dos tipus d’eixida: una a intervals per a les categories escolars i d’iniciació, i una eixida en masa per als corredors més experimentats. L’eixida en masa està sent habitual en orientació en Rogaine (ultrascore) i Raids, però no és tan clàssica per a Orientació a peu que sol ser a intervals d’1 o 2 minuts.

En esta prova la presència dels Top Elite ha estat un poc «reservona» per estalviar forces, ja que en 5 dies comença el Campionat d’Espanya i són 5 les proves puntuables en només 3 dies de disputa del campionat, on s’espera tots els millors orientadors de la Comunitat.

Els Jos Esportius per als més joves

Quant als Jocs Esportius, les categories que competeixen per la seua final són Cadets i Infantils, a més de les categories dels més joves en Aleví. D’estes primeres categories eixiran els llocs per acudir al pròxim Campionat d’Espanya Escolar que tindrà lloc a Albacete del 30 d’abril al 3 de maig.

 

 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »