I els dos forfaits de dia són per a…

Resolució del concurs de dos forfaits de dia per esquiar a Aramon Valdelinares

valdelinares

 

Com sempre, en primer lloc agrair totes les persones que haveu participat al nostre concurs per poder optar a aconseguir dos forfaits de dia per a esquiar esta temporada 2014/2015 a l’estació d’Aramon Valdelinares, i que heu encertat la pregunta que vos plantetjavem. Efectivament van ser Marian Aguilar i Robreto Prades els guanyadors de la VII Perimetral de Javalambre que va tindre lloc fa ara dos cap de setmana.

Però sent molt els que haveu encertat la resposta ens toca limitar els possibles guanyadors perquè com quedava explicat a les bases del concurs que semprevos recomanem que llegiu en calma, a més d’encertar la pregunta hi havia que compartir la publicació del nostre facebook al vostre facebook. Així les coses ens ha tocat deixar de banda bona part dels encertants i triar només entre aquells que sí havien compartit la publicació.

Els guanyadors dels dos forfaits de dia, un per a cada un, per a utilizar esta temporada 2014/2015 són:

  • Raquel Vicente Gaviria 
  • Alfonso de la Torre

Els guanyadors han de posar-se en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a senselimits@senselimitsaventura.com perquè vos pugam donar les indicacions al respecte de com fer ús del premi, que inclou el forfait de dia sense el lloguer de material.

Gràcies a tots per participar i estigau atents que farem més concursos. Però, per favor, llegiu bé les bases!!!!

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »