Cine de muntanya a l’aniversari de «Rotipet»

El club de Muntanya «Rotipet» de Canet celebra el seu tercer aniversari amb la projecció de les pel.lícules «Valley Uprising» i «2T on Paiju Peak» dins del Mendi Tour

menditourDissabte 28 de març a les 18:30 h l’auditori municipal de Canet d’En Berenguer acollirà la projecció del Mendi Tour, organitzada per Club de Muntanya Rotipet.

Mendi Tour és la versió itinerant del prestigiós festival internacional de cine de muntanya Mendi Film Festival que té lloc cada desembre a Bilbao, on les pel.licules guanyadores, junt a les més destacades s’ofereixen després per a projectar-les on es sol.liciten.

Cal destacar que la pel.lícula «Valley Uprising»ha resultat guanyadora en tot els festivals en què s’ha presentat arreu del món, i que «2T on Paiju Peak»es tractat d’un projecte solidari que porta als alpinistes Iñurratego, Zabalza i Vallejo a diverses muntanyes del món.

La projecció de les pel.lí ules este dissabte 28 de març a les 18:30 compta amb la presència del director del Festival que serà l’encarregat de presentar als assistent el contingut de les dos projeccions.

Les entrades costen 3 euros i tots els beneficis seran destinats a la Junta Provincial de la AECC.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »