Mig any de vida, mig any d’aventura

Sense Límits Aventura compleix mig any de vida, mig any d’aventura en ple creiximent

Més de 60.000 visites a la web, més de 3000 Me Gusta en Facebook i 1200 seguidors en Twitter

Captura de pantalla 2015-03-28 a la(s) 10.13.01

 

65. 363 gràcies. De moment, perquè possiblement en publicar esta nota ja en seran més. 65.363 gràcies és el resultat de la suma de les xifres quasi redones que donen els sis mesos de vida de Sense Límits Aventura.

Ens posarem en marxa passat mes de setembre i des d’eixe moment acumulem més de 60000 visites a la web, més de 3000 «Me Gusta» al Facebook i 1200 seguidors al nostre compter de Twitter.

La xifra és molt més gran si incloguem també els nostres seguidors al canal de Youtube, als suscriptors del nostre newsletter setmanal o si computarem la venda d’exemplars del nº1 i el nº2 de la revista en paper de Sense Límits Aventura, que estem a l’espera de poder oferir la xifra total de vendes però que està tenint una molt bona acollida al llarg dels més de 40 punts de venda que tenim a tota la Comunitat Valenciana.

Les xifres parlen

Les xifres parlen. Sense Límits Aventura creix perquè vosaltres voleu que continue creixent, perquè ens acompanyeu en el dia a dia i cada dia en som més. Perquè ens doneu ànims i espenta per poder continuar per poder contar les vostres històries.

Les xifres parlen. Sense Límits Aventura creix perquè vosaltres voleu que continue creixent, perquè ens acompanyeu en el dia a dia i cada dia en som més. Perquè ens doneu ànims i espenta per poder continuar per poder contar les vostres històries.

Hem de donar les gràcies de forma especial a totes les persones que col.laboren en què el projecte Sense Límits Aventura estiga consolidant-se, als comerços que ens ajuden a difondre la nostra revista i en especial als anunciants -que cada vegada en són més- que confien en la nostra plataforma per fer arribar el seu missatge.

A tots vosaltres 65.363 gràcies. I les que resten per arribar.

PD. Com que estem oberts a millorar, estem obert a qualsevol tipus de col.laboració que vulagu plantetjar-nos o qualsevol opinió que puga millorar el nostre producte, vos agrairiem que ens fereu arribar el vostre comentari, sugerència, crítica constructiva a senselimits@senselimitsaventura.com.

revistes

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »