Mor un home a la zona del Monte Picayo a Puçol

Va caure al buit quan estava a la zona de les antenes

monte-picayoPrimera notícia negativa en estos dies en què es multiplica l’activitat a les mundanees. Passat diluís va perder la vida un home de 31 anys que va caure quan estaba al Monte Picayo, al terme municipal de la localitat de Puçol. El jove estava a la zona del repetidor quan per causes que es desconeixen va caure al buit i va perdre la vida.

Fins a la zona es van desplaçar efectius del Consorci Provincial de Bombers de València, bombers de Sagunt, la Pobla de Farnals i Alzira, a més d’un mitjà aeri amb dos rescatadors i un SAMU en col.laboració amb la Guàrdia Civil que en arribar només que pogueren certificar la mort d’este jove de 31 anys.

A l’espera de conéixer exactament els motius de la mort i de la caiguda, cal en tot cas, fer un recordatori de la necessitat d’extremar la precaució a l’hora d’eixir a la muntanya, i més en una època de l’any com és esta de Setmana Santa i Pasqua en què es multipliquen les activitats a l’aire lliure.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »