CONCURS: I tu? Eres de Sense Límits Aventura?

Sorteig de dos suscripcions anuals a la revista Sense Límits Aventura 

revistes

 

Eres de Sense Límits Aventura? Molts de vosaltres ens ho diguereu abans de que posarem en marxa la web i la revista que recentment complia sis mesos. Arreplegarem molts dels vostres missatges al vídeo presentació que el.laborarem quan llançarem el projecte, un vídeo que a més és una mena de resum de l’esport d’aventura a la Comunitat Valenciana.

Ara vos demanem un pas més. Però amb premi. Sortegem dos suscripcions anuals a la revista Sense Límits Aventura entre tots aquells que ens feu arribar una fotografia practicant la vostra activitat d’aventura en estes dates de Setmana Santa i Pasqua i on es vega la revista Sense Límits Aventura, la revista dels esports d’aventura a la Comunitat Valenciana.

Sortegem dos suscripcions anuals a la revista Sense Límits Aventura entre tots aquells que ens feu arribar una fotografia practicant la vostra activitat d’aventura en estes dates de Setmana Santa i Pasqua i on es vega la revista Sense Límits Aventura.

Les fotos en les podeu fer arribar per diverses vies:

  • ens podeu enviar un correu a senselimits@senselimitsaventura.com
  • podeu publicar-les al twitter @Sense_Limits o al Facebook Sense Límits Aventura amb el hastag #SLAfoto
  • ens les podeu fer arribar al whastapp als telèfons de Jaime González, Gonzalo Naya o Santi Sánchez Salvo

Anirem retuitejant i publicant a la web les vostres fotografies amb la revista i donarem el noms dels guanyadors el pròxim 15 d’abril. I al maig arribarà el número 3…

Moltes gràcies i a fer fotos amb la revista de Sense Límits Aventura!!!!

 


 

Per a consultar continguts i punts de venda del número 2 de la revista Sense Límits Aventura:

 

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »