Preparant l’Alpamayo

Els alpinistes d’Elx Juan Agulló i Vicente García fan cim al Veleta per a preparar el seu projecte al Perú

FOTO CORREDOR VELETA

 

Pròxim més d’agost els alpinistes ilicitans Juan Agulló i Vicente García van a tractar de fer cim a l’Alpamayo (5.947 m), cim espectacular ubicat a la Cordillera Blanca al Perú. Dins del procés de preparació del seu projecte «Desafio Alpamayo-Escalando por la Infancia» passat cap de setmana estigueren fent una activitat d’entrenament a Sierra Nevada.

FOTO VICENTE Y JUANEls dos alpinistes, en companyia de altres dos amics com són Javier i Antonio, escalaren el Pic Veleta (3390 m) per l’anomenant «Canuto del Veleta», en empinat canaló amb una llarga travessía inicial de gel i neu d’uns 300 metres de recorregut que va ascendt per la part esquerra de la vertical paret d’este pic emblemàtic de Sierra Nevada, a Granada.

De forma paral.lela, continuen en marxa també les activitats programades per anar fent muntanya amb xiquets i anar recaptant fons per a la Fundació Salud Infantil d’Elx. Pròxim diumenge 19 d’abril hi haurà una «Ruta Aventura» per la Serra d’Elx.

Alpamayo, la muntanya més bonica del món

«Es una perfecta piràmide de gel. Des de lluny és preciós, espectacular i escalar-ho ha de ser superior», així defineix Juan Agulló l’Alpamayo, el seu pròxim objectiu. Serà en agost de 2015 quan Juan Agulló, en companyia de Vicente García, afrontarà l’ascensió de la que està considerada la muntanya més bonica del món segons va quedar establert a…


 

Si vols llegir el reportatge sencer el trobes al nº 2 de la Revista de Sense Límits Aventura. Per a consultar continguts i punts de venda:

 

alpamayo captura

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »