Parella de fet, de fet parella

Lucas Boix i Juanan Ruiz recorden el repte del GR7 Non Stop per la Comunitat Valenciana

Més de 600 km de Pinoso a Fredes, 600 km de somnis, lesions, perdudes i… molt amics

Captura de pantalla 2015-04-03 a la(s) 09.34.10

 

Va ser una dels gran reptes del 2014 a la Comunitat Valenciana. Un dels gran reptes personals que, en este cas, compartiren el corredor de Sueca Lucas Boix i el corredor de Vila-real Juanan Ruiz, ells corrents, altra molta gent ajudant-los i espentant-los des de la distància perquè pogueren concloure els 600 km entre Pinoso i Fredes seguint el GR7 de sud a Nord de la Comunitat Valenciana, corrent pràcticament sense parar. Ens relaten per a la revista Sense Límits Aventura aquella experiència que visqueren passat desembre.

1.- Un sueño muy difícil y caro de conseguir

Lucas: Era un projecte difícil de poder dur a terme perquè haviem de quadrar tots els “astros” per poder fer-ho: vacances,company d’aventures, economia, estat de forma, assistents, perturbació mental… Quan tot quadra no hi ha que deixar escapar el tren. Econòmicament parlant… caríssim.

Juanan: Yo no diría difícil de conseguir, creo que hay muchas personas capaces hoy en día de realizar un reto de esta magnitud, pero poca de proponérselo psicológicamente de la manera que lo hicimos llevando el cuerpo al límite de inicio a fin y más con las condiciones físicas, que, al menos yo, llegaba, más la climatología que suizo ponérnoslo más difícil si cabe (…)

4.- Momentos de flaqueza. ¿Cuál fue el momento clave para finalizar?

Lucas: Elpitjor moment va ser la crisis que patirem Juanana i jo el dijous després de dinar, camí de Chelva, serpentejant per les pistes que roden pels canons del Túria. Savíem que teniem que parar. O paràvem o ens tornàvem a casa (…) I divendres va ser un punt d’inflexió perquè…

 


Si vols llegir la ruta sencera la trobes al nº 2 de la Revista de Sense Límits Aventura. Per a consultar continguts i punts de venda:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »