Ruta en BTT per la Tinença de Benifassà

Recorregut de 66 km per uns dels paratges més potents i atractius de la Comunitat Valenciana, per Paco Badía 

Captura de pantalla 2015-04-02 a la(s) 17.49.34

 

La Tinença de Benifassà, integrada dins de la comarca dels Ports, a Castelló, és un dels territoris més septentrionals de la Comunitat Valenciana i un dels paratges més desconeguts per a la majoria de nosaltres (…).

Captura de pantalla 2015-04-02 a la(s) 17.50.25Es pot considerar com un dels paratges més potents i més atractius de tota la Comunitat, tan per la seua salvatge i abrupta orografia, com per la diversitat, varietat i riquesa geobotànica i faunística, constituint un dels espais naturals millors conservats del nostre territori, motivat entre altres coses, per la secular baixa densitat de població i els despoblament patit des de meitat del segle XX (…) És un dels pocs espais naturals que han arribat fins els nostres dies de forma cuasi intacte i verge, constituint un tressor i santuari del medi ambient. (…)

Espai natural ideal per a la BTT

Es un espai natural ideal per a la pràctica de la BTT, per la multitud de pistes i sendes antigues existents i perquè el paratge ens permet moure entre les províncies de Castelló, Terol i Tarragona. Si poguerem classificar les rutes, esta que proposem ocuparia sense cap tipus de dubte una posició en el pòdium, pelpaisatge, el perfil i l’explossió de sentiments que s’experimenten en el trajecte. La ruta comença en el pintoresc poble de…

 


 

Si vols llegir la ruta sencera la trobes al nº 2 de la Revista de Sense Límits Aventura. Per a consultar continguts i punts de venda:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Los cañones del Júcar en BTT | SLA - […] Ruta en BTT per la Tinença de Benifassà […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »