Una processó diferent

El Club Ciclista La Nucia organitzà el seu divendres de passió…per la bici 

la nucia 1

 

Divendres de passió… per la bici. Això és el que visqueren la passada matinada de divendres a dissabte un grup de 40 bikers que assistiren a La Nocturna ruta que organitzava el Club Ciclista La Nucia.

la nucia 4Una provessó de… ciclistes

Era la III Kedada #NocturnaLaNucia i com cada any s’acostaren un bon nombre d’aficionats per la bici. L’eixida va ser a les 21:30 des de la Ciutat Esportiva Camino Cano, i al llarg de dos hores recorreren uns 20 km per sendes i trialeres de La Nucia, il.luminant el cami amb les llums colocades en els manillars i també amb les llums dels frontals conformant una mena de processó improvisada, ben diferent a les que hem viscut estos dies de Setmana Santa.

La temperatura també va acompanyar i va permetre que alguns valents fins i tot isqueren de curt

Cap a les 23:30 h es va concloure esta Kedada on els bikers que s’acostaren visqueren «el lado oscuro» de la comarca de La Marina Baixa.

la nucia 2

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »