Accidentat un xicon fent escalada a Montanejos

El jove estava escalant a la zona del barranc de la Maimona i va necessitar ser rescatat pels bombers

rescat montanejos 2Un xicon de 28 anys va ser rescatat ahir pel Consosrci Porvincial de Bombers de Castelló en patir una caiguda quan estava practicant escalada a Montanejos.

En caure el xicon va patir una lesió en un dels seus peus que li impedien abandonar la zona del barranc de la Maimona pels seus propis mitjans amb la qual cosa ha necessitat de la presència de la Unitat de de Rescat de Muntanya del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

Amb l’ajuda d’un dels helicòpters de rescat de la Generalitat es va arribar a la zona on es trobava el jove ferit, a un punt de dificil accés, i es va procedir al rescat per a posteriorment traslladar al jove ferit en ambulància a l’heliport de Montanejos.

 

rescat montanejos 1

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »