El Río Mundo epicentre del Trail

2000 participants al Desafío Lurbel Calar

Hi haurà tres proves de 65 km, 45 km i 25 km 

DesafioLurbel_2

 

3 proves, 2000 participants i 2000 històries darrere de cada un dels corredors. El Desafio Lurbel Calar arriba este cap de setmana a la seua tercera edició consolidat con un dels referents del Trail a nivell nacional. l’Espectacular paratge del Rio Mundo a Albacete tornarà a ser la seu d’esta competició que promou l’empresa textil d’Ontinyent.

Seran vora 2000 corredors, molts d’ells arribats des de la Comunitat Valenciana, els que es posaran a prova en esta nova edició del Desafio que contarà com a fet difedesafio_calar2014_carrerarencial en què se li regalarà a cada un una espectacular fotografia al pas pel cim de El Padroncillo, a 1596 m, un pic amb un skyline de vertigen i punt de pas comú a les tres modalitats: 65 k, 45 km i 25 km. Les fotografies seran obra de Extremphoto i es podran descarregar des de la web oficial de la prova.

3 proves i molts opcions

El recorregut de la prova estrela de 65 km 3800+ inclou eixe pas pel Padroncillo, a més dels pasos pels cim de La Sarga (1760) i la Almenara (1790), en uns paratges que no tenen res a envejar als que es poden trobar als Pirineus. La marató de muntanya consta de 45 km 2500+ en un recorregut molt paregut a la prova llarga però llevant el pas per La Sarga, mentre que la versió més curta de 25 km 1500+ tindrà el pas del Padroncillo com a punt més destacat. Les eixides seran a les 05:00 AM per a la Ultra Marató, a les 08:00 AM per al Marató i a les 09:30 AM per al Trail de 25 km.

La Superabuela

La prova ésa més puntuable per a l’Ultra Trail du Mont Blanc, amb dos punts per als finishers de la Ultra Marató i un punt per als finishers de la Marató. De forma parale.la a la prova s’han organitzat diverses activitats per als acompanyants, amb una Ruta de la Tapa inclusa, i també previes per als propis corredors com ara una sèrie de xarrades que impartiran prèviament el doctor César Canales que parlarà de la «Estrategia nutricional en carrera», i altra xarrada motivacional que impartirà la corredora Yolanda Valiente.

Esta malaguenya afincada a Sax (Alacant) des de fa molts anys és tot un exemple de constància i sacrifici, i fa honor al seu malnom de la «Superabuela», pel fet de tindre ja nets tot i ser relativament jove -50 anys- i continuar amb la seua passió pels esports d’aventura, en particular pel Trail on continua oferint un gran rendiment en proves de llarga distància com per exemple a la passada edició del Desafio Lurbel Puig Campana 85 km 5500+ on va arribar a meta en segon lloc en companyia de la primera classificada Myriam Talens.

 


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. L’autonòmic més “bestial” | SLA - […]     TRAIL – Desafio Lurbel, El Calar (Riopar) […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »