Un valencià entre els millors del desert

El corredor de l’Alfara del Patriarca supera amb nota l’etapa reina del Marathon des Sables

Va acabar el que fa 16 amb un temps de 12 h 21′ en fer els 92 km tot i patir problemes als peus i haver perdut alguna ungla

fran 0

Fran Martínez te a la seua ma acabar en el Top 50 del Marathon des Sables, paraules majors si tenim en compter que estem parlant de la gran prova per etapes en autosuficiència, dura pels 240 km en 6 dies pel desert, i dura perquè reuneix als millors corredors del món en l’especialitat.

El corredor de l’Alfara del Patriarca va superar ahir amb nota l’etapa reina de Sables, la doble marató i  va emprar un temps de 12 h i 21 minuts, prou inferior a les 14 hores que havia estimat que podia necessitar per a recòrrer els 92 km.

Un gran temps que li va permetre acabar el que fa 16 de la jornada i millorar la seua classificació general avançant 20 posicions, i colocar-se en el lloc 42, en el top 50 de la XXX Marathó des Sables.

El doble mèrit de Fran es haver aconseguit eixe gran resultat tot i patir problemes als peus perquè se li estaven trencant les sabatilles, tot i haver perdut una ungla en haver colpejat una pedra i tot i dur una motxilla amb més pes de la que duen els competidors que lluiten per la general, amb una diferencia superior d’entre 3 i 4 kilos.

Dos etapes per a ser top 50

Ara, li resten nomes dos etapes per a defensar eixe espectacular top 50. Divendres afronten una última marató de 42 km i per a dissabte resta l’etapa final de 15 km. És a dir que ha passat el més complexe i ara nomes queda poder mantindre el lloc a la general on suma un total de 24 h44’44” a sis minuts de la posició 41 i amb un avantatge de 14 minuts respecte de la posició 43 i de 40 minuts respecte de la posició 50.

A la general Fran és el quart millor espanyol només superat per Chema Martínez (6), Ismael Dris (20), Doroteo Martínez (28).

De confirmar-se el top 50 d’este professor d’educació física del club TrailRunning Outdoor Natura de Montcada seria una de les millors actuacions d’un corredor valencià al Marathó des Sables només superada per la posició 17 que va aconseguir Vicente Juan García Beneito en l’edició de 2011.

Captura de pantalla 2015-04-09 a la(s) 09.25.27

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

    • Acceptem la correcció. Teniem entés que és d’Alfara del Patriarca (carrer en carrer amb Montcada) però que corre amb un club de Montcada. Ho revisem. Gràcies 😉

      Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 12 de Sense Límits Aventura | SLA - […] Llegir més […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »