Adell guanya l’autonòmic més bèstia

Les pistes d’atlétisme de la Vall d’Uixó viuen un sprint final entre Cristobal Adell i Miguel Angel Sánchez Cebrián 

El corredor d’Albocàsser suma el seu quart títol autonòmic individual consecutiu

«Només arribar a meta li he dit: ‘Eres un crack’. Ha fet un carreró impressionant en com ha aguantat»

sprint final

 

Altra volta un sprint va definir una de les proves oficials de la FEMECV. Altra volta com ja va ocòrrer a Ròtova i pràcticament també a Onil, en dos de les proves de la Lliga. Repetia protagonista amb Miguel Angel Sánchez Cebrián, que no ha pogut amb un Cristóbal Adell que ha sumat el seu quart títol autonòmic individual de forma consecutiva.

«La veritat és que ha estat molt, però que molt emocionant» ens reconeix Adell recordant els metres finals de la prova disputada a la Vall d’Uixó i on després de 25km 1100+ han arribat junts als metres finals Adell i Sánchez Cebrián. «Només entrar a les pistes d’atletisme li fe he fet un canvi per vore si es quedava, però ha respost. He pogut traure finalment uns metres, i m’he deixat dur entrant en meta pensant que ja estava i encara ha fet un arreó que quasi m’he guanya» explica Adell.

Molt de nivell, molta igualtat

adell en terraLa prova de la Vall va respondre a les expectatives generades. Es reunien els millors corredors de la Comunitat Valenciana i la igualtat ha estat la tònica dominant i de seguida s’ha fet un grup amb els més forts, amb Mario Bonavista, Ignasi Cardona, Miguel Angel Sánchez i Cristóbal Adell. «M’he posat davant des del principi marcant un ritme alt, però no aconseguia despenjar-los. No tenia el dia massa fí, i quan a les zones planes i corredores els podia desgastar un poc, després em recuperaven en les pujades» recorda Adell que explica. «No sé si és pel volum de km que he fet a Pasqua entrenant però no estava fi del tot i no me’ls deixava. El circuit me’l coneixia i el tenia controlat de pe a pa, però, ha tocat patir fins el final.».

Tot això, amb el pas pels km les forces anaven ajustant-se i el primer en afluixar ha estat Ignasi Cardona. Poc després ho feia Mario Bonavista en la baixada final de 5 km Mario. «En eixa baixada he pegat un bon arreó. Mario s’ha quedatm però Miguel Angel s’hapegat com una lapa. No hi havia manera de despenjar-lo i això que jo anava a mort».

25 km junts fins arribar a meta i oferir un sprint que queda per al record. «Només arribar a meta li he dit: ‘Eres un crack’. Ha fet un carreró impressionant en com ha aguantat».

4 autonòmic consecutiu

Amb el de la Vall d’Uixó Cristóbal Adell suma el seu quart títol autonòmic de forma consecutiva després de les victòries a Albocàsser (2012), Cabeçó Trail (2013) i Crevillent (2014). L’autèntic dominador amb puny de ferro tot i que ara ja no els prepara amb la mateixa intensitat. De cada un un record, també d’este disputat a la Vall. «Me l’enduc a la saca però ha estat molt emocionant. Home, no cal ni tanta diferència com a la MABO ni tan ajustada com esta, que si no la gent es morirà d’un susto» explica entre somriures.

En categoria femenina la victòria ha estat per a Silvia Miralles (Mur i Castell-Tuga) per davant de la seua companya Raquel Martínez i Laia cabañes (Atmosfera Sport) que ha completar el pòdium. Per clubs el domini ha tornat a ser clar per a Mur i Castell-Tuga que ha guanyat tant en categoria masculina com en categoria femenina.

  • Fotos: Joan Estruch @todo_running
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El premi de la constància al Puig Campana | SLA - […] pocs segons per darrere de Ignasi Cardona, i especialment, després que diumenge passat fora també segon al Campionat Autonòmic…
  2. Els valencians a pel Campionat d’Espanya | SLA - […] esta temporada a més ha sumat diversos pòdiums al Campionat de Lliga i també va fer segon a l’Autonòmic superat només per…
  3. Adell ataca de nou Zegama | SLA - […] arriba fort física i anímincament després de les victòries a la Mabo de Borriol i al Campionat Autonònmic FEMECV,…
  4. L’armada valenciana a Vistabella | SLA - […] Els 28 km de distància, en tot cas, ens fan pensar en un bon paper d’Adell una vegada el…
  5. Adell se passa a l’Ultra | SLA - […] als últims anys les principals proves de distància marató, haver guanyat la MiM al 2013, i després que a…
  6. Un debut “Top” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/12/adell-guanya-lautonomic-mes-bestial/ […]
  7. L’autonòmic CxM més igualat | Sense Límits Aventura - […] Sánchez Cebrián aspira esta volta a aconseguir el títol, al igual que una llarga lista de corredors que conformen…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »