Sebas aposta per la Copa d’Ultres

El corredor de Petrer acaba segon el Ultra Montseny i buscarà la victòria a la Copa d’Espanya d’Ultres

sebas montseny

 

«Ara sí que vaig a a per la Copa». És la primera reflexió que ix de la veu de Sebas Sánchez en acabar passat dissabte fent pòdium a l’Ultra Montseny (89 km 4600+) recorrent alguns dels paratges més destacats de les muntanyes del Parc Natural del Montseny, primera de les proves que conformen la nova Copa d’Espanya d’Ultres de la FEDME (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada), i que recorria bona part del

Sebas va arribar a meta amb una destacada segona posició en fer els 90 km d’este nou Ultra i estigué a punt de completar altra remuntada com la que va exhibir fa un parell de setmanes a Nogueruelas, tota vegada li va costar agafar el bon ritme en l’inici de la prova. «Hi havia molta pista, i en eixir de nit i ser una zona tan corredora no estava cómode. No era fins arribar al km 49 a Viladrau quan començava la prova més dura i tècnica amb algunes rampes més prolongades de vora 800 o 1000 metres i ahi és quan vaig començar a remuntar. Vaig passar per ahí el que fa 9 i dalt del tot, al km 60, ja estava el segon».

Remuntada incompleta

La remuntada en este cas anava a ser incompleta perquè el primer classificat, el navarrés Dani Aguirre estava molt fort -venia de gunyar Ultra Trail de les Fonts- i també per la falta d’un referència clara. «Dani se m’he havia anat massa temps i era dificil de recuperar. A més, em tornaren un poc boig amb les referències perquè tan prompte em dien que el tenia a 7 minuts com que el duia a més de mitja hora. Així les coses, en el tram final de baixada vaig decidir deixar-me anar».

A la fi en meta Dani Aguirre va fer 09h 18 minuts pels 09:42 de Sebas que va haver de fer un últim esforç per a mantindre la segona plaça davant un Manuel Anguita que va arribar a meta a poc més de 20 segons. «Sort que em vaig girar i vaig vore que el tenia a 150 metres…»

De l’actualització dels corredors valencians cal destacar també els bons resultats de Gabi Valero que va acabar entre els 10 primers amb un temps de 10:31:28 i Carlos Pascual que va acaber el que fa 19 amb un temps de 11:07:25.

Astúries i Tenerife, la resta de la Copa

El de Petrer suma amb esta segona posició uns punts molt més que ingteressants de cara a la resta de proves que conformen la Copa d’Espanya d’Ultres de la FEDME. «Aposte per la Copa perquè crec que tinc opcions. Ara toca espera a setembre a que arribe la prova a Astúries, el Ultratrail Macizu d’Ubiña (24i25 de setembre), una prova de molt de desnivell que em va molt bé, i després en octubre la Tenerife Blu Trail, que encara no sabem exacte el recorregut però passa pel Teide, a 3500 metres sobre el nivell del mar, així que ha de ser també amb molt de desnivell».

La Copa d’Espanya d’Ultres li espera. Tractant de reeditar els grans resultats aconseguits l’any passat a la Sky National Series, l’embrió de l’actual Copa.

  • Foto: Josep María Montaner /Naciomuntanya.cat
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els valencians a pel Campionat d’Espanya | SLA - […] Font que conta també amb Sebas Sánchez que ve de guanyar el Trail Nogueruelas i fer segon a Ultra Montseny, i…
  2. La ambición de Sebas a la TDS | SLA - […] distancias y ese desnivel suelen ser pruebas que gestiono bien” com ha quedat demostrat a Ultra Montseny, Buff Epic…
  3. “La temporada va a ser apasionante” | SLA - […] Sebas aposta per la Copa d’Ultres […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »