Iván Díaz trenca el crono a Villar

Victòria del ciclista de Vinarós al XI Montes de la Serranía, primera prova del Circuito Serranía BTT

ivan diaz (ramon Vergara)

 

BTT Villar«Havíem calculat que els guanyadors tardarien unes dos hores, però que va…». Molt més prompte arribaren Iván Díaz i Alex Moya, els dos de Cult Bikes i trencaren els registres a la XI Marxa BTT Montes de la Serranía. 01:55:32 va ser el seu temps, seguits molt de prop per Xavier Borràs (The Bike Run) amb 01:55:36.

Van ser els més ràpids dels vora 650 ciclistes que passat diumenge es reuniren a Villar del Arzobispo per a disputar esta XI Marxa BTT Montes de la Serranía, que obria el IX Circuit Serranía BTT.

Nou recorregut

Al llarg del 45 km 1100 + emoció per a igualtat en el trio capdavanter que a la fi va ocupar el pòdium en categoria masculina. En categoria femenina, més clara va ser la victòria de Paola Zahonero (Cult Bikes), seguida per Ana Aranda i Arancha Luis (The Bike Run). Els 6 integrants del pódium sumen els primers punts del Circuit Serranía BTT que està composat per 9 proves, amb una filosofia pròpia ben marcada i uns paisatges autèntics.

Bons paisatges, bonaa assistència, tot i la previsió de l’oratge, i bona satisfacció en el nou recorregut triat per a esta edició. «Teníem un repte molt important pel canvi de recorregut de la marxa i pel canvi de filosofia buscant més la diversió que no la duresa, i la que gent ha quedat molt contenta. Eixe és el major reconeiximent» ens explica Tono Romero, president del UC Villar, club que va organitzar la marxa.

«Havíem calculat que els guanyadors tardarien unes dos hores, però que va… han trencat els registres»

«Teníem un repte molt important pel canvi de recorregut de la marxa i pel canvi de filosofia buscant més la diversió que no la duresa, i la que gent ha quedat molt contenta. Eixe és el major reconeiximent»

La satisfacció plena arriba en acabar la prova i disfrutar de l’embotit de Villar de l’Arzobispo que s’havia preparat des de l’organització i que va servir per a recuperar les forces perdudes. «La satisfacció general i les felicitacions són les que ens donen més forces per a poder continuar».

Captura de pantalla 2015-04-14 a la(s) 17.42.56Aniversari… i caigua

La nota destacada de la jornada va estar en una caiguda que va patir una de les participants, Carmen Díaz, amb la mala sort de lesionar-se el braç esquerre i haver de retirar-se de la prova.

Ràpidament va ser ajudava per altres participants i  des de l’organització del UC Villar es va fer la tramitació oportuna perquè fora atesa per la companyia d’assegurances en una caiguda que provoca que li toque passar pel quiròfan.

La curiositat volgué que Carmen caiguera i es lesionara el dia en què complia anys i estrenava material per a la marxa. Ànim i ràpida recuperació!! El Circuit Serrania BTT t’espera per a les proves de setembre i octubre!!

La següent cita serà el pròxim 10 de maig, amb la IX Marxa BTT a Alpuente.

villar embotit

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Losa pedalea por Andreu | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]
  2. Losa vive su prueba BTT más emotiva | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]
  3. Diversión garantizada en Chelva | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]
  4. Aguilar sentencia en Chelva | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]
  5. Titaguas confirma a Aguilar | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]
  6. Chera cierra la Serranía BTT | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]
  7. Fin de fiesta en Villar | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]
  8. Calendario 2016 Serranía BTT | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/14/ivan-diaz-trenca-el-crono-a-villar/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »