Pot caure el récord de la MiM?

El corredor Zaid Ait Malek tractarà baixar el rècord de la Marató i Mitja pròxim 9 de maig

El récord el manté Vicente Calvo que al 2011 va fer un temps de 05h13’47» 

zaid_1

Es pot rebaixar el rècord de la MiM? Eixa és la pregunta que ens fem any rere any i que als últims temps sempre ha tingut la mateixa resposta: NO. Des que Vicente Calvo va detindre el crono en 05h 13’47» al 2011, cap corredor ha pogut baixar el registre tot i que Cristóbal Adell estigué a prop d’aconseguir-ho a l’edició de 2013, anava en temps de rècord però finalment es va quedar a 7 minuts.

El repte ara el vol asumir el corredor marroquí Zaid Ait Malek que ha confirmat la seua presència a la Marató i Mitja del pròxim 9 de maig. L’esportista del Buff Pro Team, que en pocs anys ha passat d’iniciar-es a este esports a colocar-se al top 5 de carreres de referència, serà un dels 1.500 corredors que se enfrentaran enguany a la MiM de la Penyagolosa Trails Sport HG, tercera prova de la Spain Ultra Cup.

Zaid Ait Malek, este corredor marroquí afincat a Baena (Còrdova) des fa uns anys marca en el seu calendari batre el rècord de la MiM. Per a d’això haurà d’estar preparat física i mentalment i mantindre un ritme molt alt als 63 km 3045+ que té la prova. La zona ja la coneix perquè l’any passat va guanyar la VIII Cursa de Vistabella. El premi en este cas serà major: la victòria, uns dinerets extra per rebaixar la marca i el fet d’inscriure el seu nom en la nostra història del Trail. Ho aconseguirà?

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els millors a l’assalt del Penyagolosa | SLA - […] a la mitica MiM totes les mirades estan posades al marroquí Zaid Ait Malek (Buff Pro Team), que tractarà de…
  2. Cita d’estrel.les al Penyagolosa | SLA - […] Pot caure el récord de la MiM? […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »