Del Trail a l’Orientació

Xarrada d’iniciació al mon de l’Orientació per a corredors de muntanya

La cita serà pròxim 28 d’abril a Espai Corremón i estarà impartida per José Barberà 

xarrada barberàQue els esports d’aventura són camins que es comuniquen ho teníem clar. Va ser eixe un dels motius del naiximent de Sense Límits Aventura com a punt de trobada per als practicants de les diverses disciplines, per aquells que passen d’una a l’altra de forma habitual o de forma esporàdica. Un d’eixos camins comunicants ens du del Trail a l’Orientació, camí que cada vegada més estan seguint alguns corredors de muntanya.

Un dels exemples més recents el tenim amb el corredor d’Alcoi Emili Sellés, que acumula més de 25 anys corrent per muntanya, aconseguint pòdiums i victòries destacades, i que fa dos setmanes va aconseguir també pòdium i medalla d’or a la modalitat H35 al Campionat d’Espanya d’Orientació que va tindre lloc a Portillo (Valladolid).  

Per tots aquells amants del Trail que vullguen conéixer més del’esport de l’orientació hi ha prevista una xarrada pròxim dimarts 28 d’abril a l’Espai Corremón de València per a donar una aproximació al respecte de l’orientació i les diverses modalitats de llarga distància que conformen este esport: com ara el Rogaine o Ultrascore i els RAIDS.

La xarrada estarà impartida per José Barberà, col.laborador de Sense Límits Aventura que acumulamés de 20 anys practicant l’esport de l’orientació, a nivell nacional i internacional, molts d’eixos anys ha sigut president de la Federació de l’Esport de l’Orientació a la Comunitat Valenciana.

Per a poder assistir a la xarrada cal inscriure’s enviant un correu electrònic a descubreorientacion@gmail.com

 


 

  • Dia: 28 d’abril de 2015
  • Hora: 20:00
  • Lloc: Espai Corremón de València

 

 JOSE BARBERA JOSE BARBERA 

20 anys fent orientació, bé com a practicant, com a organitzador, tècnic i directiu de la Federació on ha estat molts anys president de la FEDOCV. L’orientació l’ha dut a conéixer món i a conéixer vida. Ara ens ajuda a donar a la resta conéixer este esport tan complet

 

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »