Garantit el futur del triatló valencià

Javi Lluch, Sharon García, Roberto Sánchez i Moisés Perea pòdium al Campionat d’Espanya de Duatló en categoria cadet i junior

Huracan Valencia i Tripuçol aconseguiren el segon lloc per equips

lluch podium

 

El relleu generacional del triatló valencià està garantit. Almenys això és el que demostra la bona actuació dels nostres xavals al Campionat d’Espanya de Duatló que va tindre lloc passat cap de setmana a Soria. 4 pòdiums van aconseguir en les categories de cadet i junior, a més d’un destacat paper del CT Huracan Valencia en la clasificació de clubs.

Javier Lluch, altra volta

Cal destacar de nou el gran rendiment del triatleta de València Javier Lluch que va aconseguir la segona plaça del pódium en la categoria cadet masculí, però que va estar fins l’últim moment lluitant per la victòria que finalment va ser per a Alberto González per només 2 segons. Javi Lluch continua amb la bona progressió que ja enguany el va dur a acabar quart a una prova de la Copa ETU a Quarteira (Portugal).Recentment des de Sense Límits Aventura li feren esta entrevista a Javi Lluch on ens desvetlava que el seu somni és poder arribar a competir a uns JJOO.

També en categoria cadet femenina els nostres duatletes aconseguiren un gran resultats amb la segona posició de Sharon Belen García, per darrere de la seua companya de club Triatló Ferro Ana Carvajal. Èxits en categoria cadet no només en l’aspecte individual sino també en el col.lectiu ja que CT Huracan Valencia i Tripuçol aconseguiren la segona posició per equips.

Roberto Sánchez i Moisés Perea, a l’Europeu

En categoria junior doble pòdium alacantí de la mà de Roberto Sánchez i Moisés Perea, de Universitat de Alicante i Club Ilicitano de Triatlon respectivament. Els dos quedaren per darrere d’Ignacio González, que va tornar molt fort després de les seues lesions. El premi per a Roberto Sánchez i Moisés Perea és doble perquè a més de la medalla se’n duen la classificació per al Campionat d’Europa Junior de Duatló.

També passat cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya de Duatló elit i de grups d’edat. Teniu tot els resultats punxant a este enllaç de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al Europeu Youth Triatló U23 | SLA - […] sigut subcampió d’Espanya de Duatló, de Triatló i bronze en Acuatló, a més d’un quart lloc a la Copa d’Europa de…
  2. “Me quedan muchos sueños por cumplir” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/15/garantit-el-futur-del-triatlo-valencia/ […]
  3. Altres pòdiums per al futur | SLA - […] triatleta de Manises va repetir el pòdium de la passada temporada en categoría cadet, donant un pas més, en…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »