VOTACIO: Quina és la millor foto amb la revista SLA?

Vos demanem ajuda perquè ens ajudeu a triar les millors fotos fent aventura amb la revista SLA  

SLA agua (Santi Sanchez:Haume Cutanda)

Aventura i lectura, dos paraules que poden anar de la mà i que així tractem de demostrar dia a dia en Sense Límits Aventura. Lectura en versió online a la web i versió en paper amb la revista que ja du dos números en el carrer -i acabant de preparar el tercer en breu-.

Aventura i lectura de mil i una maneres ens ha quedat confirmat amb les múltiples fotografies que ens heu fet arribar al llarg d’estes dos setmanes per a poder participar al concurs de dos suscripcions annuals a la nostra revista. Ha arribat el moment de mostrar-les totes i votar entre totes aquelles fotos que ens heu fet arribar i hem anat publicant al nostre Facebook o al nostre twitter. I també el moment de mostrar-vos el nostre agraiment a tots els que heu participat i ens heu enviat la foto, a tots els que ho haveu pensat però no vos haveu atrevit. A tots en general els que ameu el món de l’Aventura.

Votació en Facebook

Vos demanem ajuda a l’hora de triar la fotografia que més vos agrade de les moltes que ens heu enviat. El mecanisme és molt senzill. A continuació vos reproduim de forma aleatòria totes les fotografies perquè les pugau vore amb calma. Per a fer la votació heu d’anar al nostre Facebook oficial i donar-li a Me Gusta a la fotografia o fotografies que més vos haja agradat.

La que més Me Gusta arreplegue serà considerada la guanyadora i la persona autoria de la foto serà la guanyadora de la subscripció anual de la revista. L’altre guanyador el designarem per votació interna dels components de Sense Límits Aventura.

Més gran, més aventura

Aprofitem també estes línies per donar-vos les gràcies per l’acollida al número 2 de la revista Sense Límits Aventura, a tots els que vos haveu interessat per convertir-vos també en punts de venda que ja en són més de 40 per tota la Comunitat Valenciana. Gràcies també pels vostres comentaris possitius respecte de les millores i també per les critiques constructives que podeu continuar fent-nos arribar bé personalment o bé al correu info@senselimitsaventura.com.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »