El premi de la constància al Puig Campana

Miguel Angel Sánchez Cebrián guanya el KV Puig Campana, després de fer segon als altres campionats autonòmics

«Tinc doble satisfacció perquè després dels dos segons llocs,  ja tenia dubtes de que hui puguera aconseguir la victòria. Però estic molt content la veritat

sanchez cebrian

A la tercera, arribà la bona. La victòria. Miguel Angel Sánchez Cebrián (FEMECV) ha aconseguit la victòria al Campionat Autonòmic de Kilómetre Vertical celebrat este diumenge al Puig Campana.

Després d’un bon inici de temporada en què es resistien a arribar les victòries, el veterà corredor de Petrer ha aconseguit una gran victòria sent el més ràpid en recòrrer els 3,6 km 1040+ del KV Puig Campana. «He eixit sense massa convicció de fer la victòria, perquè no és una prova que haja practricat molt i no savia com anava a estar. M’ha sorprés que he agafat a Sebas molt prompte, perquè he eixit més ràpid del que pensava, i tot i que he acusat la fatiga a La Pedrera he aguatat el ritme. Però fins que no he baixat no savia que havia guanyat» reconeixia en arribar a meta.

El premi a la perseverància

Es la primera gran victòria de Sánchez Cebrián esta temporada després de que haguera tocat la glòria amb els dits, acabant segon a la Lliga Autonòmica, pocs segons per darrere de Ignasi Cardona, i especialment, després que diumenge passat fora també segon al Campionat Autonòmic a Vall d’Uixò, a un sprint molt tancat amb Cristóbal Adell. «Tinc doble satisfacció perquè després dels dos segons llocs,  ja tenia dubtes de que hui puguera aconseguir la victòria. Però estic molt content la veritat». La insistència ha tingut finalment el seu premi.

Esta vegada els segons van ser al seu favor i en línea de meta el crono va determinar que Sánchez Cebrián va guanyar amb un temps de 40:51, amb 7 segons d’avantatge respecte de Javier Soriano (Like Sport Lurbel) 40:58 i vora un minut amb Carlos Pascual 41:40 (Maraton Crevillent).

En gran forma més enllà dels 40

podium puig campanaVictòria clara de Sánchez Cebrián que sobrepassats els 40 està retrobant-se amb el seu millor moment de forma com fa més d’una dècada quan ja va aconseguir grans triomfs a nivell autonòmic. «No m’esperava enguany estar tan bé com estic» reconeix.

Un bon moment de forma que tractarà d’aprofitar en les cites més immediates. «Pròxim cap de setmana faré el Campionat d’Espanya a Màlaga, amb molta il.lusió després de tant de temps tornar a un campionat d’Espanya. Després la MiM i faré distàncies més llargues per provar a vore que passa».

raquel jorda

Raquel Jordà domina en dones

En categoria femenina la victòria ha estat per a Rosi Llorens Zafra amb un temps de 52:27, tot i que el triomf autònòmic va a les mans de Raquel Jordà (Club Atletisme Aper Alcoi) amb 56:16 per davant de Sofia García 57:15 (Independent) i de Ana Abad 57:43 (Los Machacapiedras).

Amb la victòria al KV Puig Campana Raquel Jordà demostra que és una corredora que domina les proves explosives, donat que ja havia guanyat recentment el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical a Callosa de Segura, tot i que no és una modalitat que practique molt.

«M’agrada molt el KV Vertical, però no el practique, no l’entrene. M’agradaria poder dedicar un any a entrenar-lo bé. Sé que puc donar molt més» explicava la corredora d’Alcoi que passat cap de setmana va aconseguir també un destacat segon lloc als 45 km de Rio Mundo per darrere de Mari Tamarit.

  • Més dades: www.mychip.es
  • Fotos: @Sense_limits
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els valencians a pel Campionat d’Espanya | SLA - […] tot i haver superat els 40 anys com és el cas d’Ignasi Cardona o de Miguel Angel Sánchez, recent…
  2. Kilometro Vertical Puig Campana | Vall de Guadalest - […] Sense Limits […]
  3. Els millors a l’assalt del Penyagolosa | SLA - […] Amb ell, repeteix experiència Miguel Caballero (La Sportiva Internacional) -pòdium l’any passat a la CSP- i també el vigent campió…
  4. Sánchez Cebrián es corona a la Perimetral | SLA - […] to en el Trail valencià despres d’avonseguir diversos pòdiums a la Lliga i el títol al Campionat de Kilòmetre…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »