I els guanyadors del #SLAfoto són…

Resolució de la votació per a triar la millor #SLAfoto

 

sla manoloLlegint aventura de la forma que siga. Eixe podria ser el lema de la foto que ens acompanya i que ha estat una de les que han participat al concurs que vos plantetjavem amb el hastag #SLAfoto i vosaltres fent aventura i llegint la revista Sense Límits Aventura.

Després de diversos dies de votació vos donem a conéixer els resultats de les votacions per a triar els guanyadors de les subscripcions anuals a la revista Sense Límits Aventura.

Abans de res hem de donar-vos les gràcies a tots aquelles que heu participat primer enviant-nos la vostra foto fent aventura i amb la revista Sense Límits Aventura, i després participant a les votacions que vos plantetjavem al Facebook.

Ja tenim el resultat i com vos diguèrem, els dos guanyadors de les subscricpions anuals eixiren un de la votació de facebook i altre de la decisió del integrants de la redacció de Sense Límits Aventura.

Així les coses, com podeu comprovar al nostre facebook, esta foto de la xiqueta fent el pi i llegint la revista Sense Límits Aventura ha estat la més votada, així que el seu autor, Juan Paredes Tortosa, és el guanyador d’una de les subscripcions anuals de la revista. Ens posarem en contacte amb tu per donar-te les indicicacions al respecte

L’altre guanyador és… haureu d’esperar un poc més per a coneixer-lo perquè encara estem deliberant. Ho donarem a conéixer al mes de maig dins del número 3 de la revista Sense Límits Aventura.

Gràcies a tots per participar. I aneu pensant ideees que repetirem concurs i format. #SLAfoto

sala pino (juan)

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »