Triple pòdium valencià a Ultra Mallorca

Víctor Bernard i Remigio Queralt segon i tercer al Ultra Mallorca

Sonia Escuriola acaba segona i continua lluitant per liderar la Spain Ultra Cup

bernard

 

Doble pòdium i doble satisfaccíó la que ens arriba des de Palma de Mallorca. Victor Bernard i Remi Queral aconseguiren una destacada segona i tercera plaça al Ultra Mallorca Serra Tramuntana (115km) que va reunir més de 3000 corredors entre les seues 3 modalitats.

La doble B

Entre eixos 3000 corredors, dos dels nostres de Borriol i de Benlloch, sumaren un bon resultat i es pujaren a un pòdium que va encapçalar el català Pau Capell que va véncer la prova amb un temps de 11:46:57, confirmant el se gran rendiment als ultres que ja va demostrar guanyant l’Advanced de la Transgrancanaria.

Víctor Bernard va arribar segon amb un temps de 12:07:16 i també va confirmar el bon moment de forma que recentment va donar-li la victòria a la Skylimits al Penyagolosa. El corredor de Borriol va anar de menys a més, remuntant des de la posició 10 en què va arribar al primer punt de control, i acabant en segona posició en lluita colze amb colze amb Remi Queralt, que va completar el pòdium amb 12:12:56.

El de Benlloch torna a demostrar que en este 2015 recupera les bones sensacions a la muntanya com ja va fer passat mes de febrer aconseguint la victòria i el rècord a la Marató de l’Espadán i a febrer acabant el que fa 7 a la Transgrancanaria.

Spain Ultra Cup

Les bones actuacions de Bernard i Queralt els donen opcions d’afrontar amb bones perspectives la Spain Ultra Cup, circuit d’Ultres que amb Ultra Mallorca afrontava la seua segona prova després de la TransGrancanaria. La següent parada serà pròxim 9 de maig amb el Penyagolosa Trails.

Sonia Escuriola, segona i líder 

També des de la provincia de Castelló, en este cas de Cabanes, Sonia Escuriola (Team Race Land) aconseguia una molt meritoria segona posició al Ultra Mallorca Serra Tramuntana, per darrere de Andrea Huser que va fer en meta 14:17:24 pels 15:13:01 de Sonia. Amb esta segona plaça Escuriola manté el liderat de la Spain Ultra Cup que va aconseguir a la Advanced de la TransGrancanaria passat mes de març.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els millors a l’assalt del Penyagolosa | SLA - […] la MiM -Remi Queral al 2006, 2007 i 2008 i Víctor en 2012- i en bon estat de forma…
  2. Guara parla valencià | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/19/triple-podium-valencia-a-ultra-mallorca/ […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »