Un autonòmic amb sabor italià

Domenico Pasuello i Margi Santimaria (A300W) guanyen l’autonòmic de Mitja Distància a Arenales 113

pasuello 2

 

«De fora vindran que de casa te tiraran» diu una coneguda dita valenciana. I tal qual va ocòrrer ahir a Elx a l’XI Triatló Arenales 113 prova que acollia a més la disputa del Campionat Autonòmic de Mitja Distància.

La presència dels italians Domenico Pasuello i Margi Santimaria i el fet que competiren amb llicència del A300w, donava un punt diferent al Campionat Autonòmic que acabà parlant en italià en confirmar-se a la línea de meta la seua victòria en categoria masculina i en categoria femenina.

arenales podiumDomenico Pasuello va fer honor als pronòstics que els donaven com a gran favorit tot i no va acusar per a res el cansanci tot i que venia de competir passat cap de setmana a l’IM de Taipei. Tractaren de posar-li-ho complicat els triatletes locals, en especial Fernando Santander (A300w) que va eixir primer de l’aigua amb 4 segons respecte de l’italià, molt a prop també Jordi Jorda (CT Betera).

Els 84 km de bicicleta però, va demostrar que anava a ser una misió impossible una vegada Pasuello -etern guanyador a Arenales- ampliava la diferència a més de 15 minuts.

L’emoció restava en els 21 km de carrera a peu per a conéixer qui anava a acompanyar en el pòdium a l’italià, honor que va reucare finalment en Alberto Bravo (Laboratorio Sys) i Javier Andrés de la Esperanza (A300w), els dos a uns 20 minuts de Pasuello, que va estar també el guanyador a la prova global, més enllà de l’autonòmic.

En categoria femenina la victòria a l’Autonòmic de Mitja Distància també va ser molt clara per a Margi Santimaria que va traure en meta 22 minuts a Miriam Muñoz (Laboratorio Sys) i vora 4o minuts a Ana Belén Maruny (CT Arena Alicante). Des del primer moment la triatleta italiana es va imposar i ja treia més de 5 minuts en eixir del 1.9 km de natació, a la bicicleta va incrementar de forma exponencial la distància davant una Miriam Muñoz que va acabar cedint molt de temps als pedals i que va tractar de remuntar en la carrera a peu, però la distància ja era insalvable.

La victòria global, però, va ser per a Aida Valiño (Tri-Penta Terras de Lugo) que va tornar en molt bona forma després de la lesió que va patir arran d’un accident de trànsit.

  • Més dades: http://www.triatlocv.org/clasificaciones/Clasificaciones/Clas_fem_grupos_tbox.php
  • Foto:  
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arenales, contigo empezó todo | SLA - […] Un autonòmic amb sabor italià […]
  2. Un triatló 4 x 4 | SLA - […] Un autonòmic amb sabor italià […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »