60 anys fent muntanya a Alacant

El Centre Excursionista d’Alacant celebra el seu 60 aniversari amb una setmana de muntanya del 24 al 26 d’abril  

jornades de muntanya60 anys de vida. Una cifra per a conmemorar. Això estan fent esta setmana des del Centre Excursionista d’Alacant que amb motiu del seu 60 aniversari organitza unes Jornades de Muntanya que tindran lloc pròxim cap de setmana del 24 al 26 d’abril.

La idea és molt clara: «Les jornades s’han estructurat al voltant de la idea de difondre els valors del muntanyisme: la solidariat, el valor de l’esforç, la voluntat de superar-se…» ens expliquen. «Pretenem acostar els esports de muntanya i estos valors a tota la gent, però en especial als joves». 

Cicle de xarrades

Per a poder fer-ho s’han organitzat una sèrie de conferències amb protagonistes destacats de diversos àmbits de la muntanya. Obri el cicle el divendres 24 d’abril l’alpinista Cristóbal Sala Menargues, que parlarà de la seua experiència en expedicions internacionals. A l’endemà, dissabte 25 d’abrilserà el torn de José Luis Romero Muñoz, alpinista i corredor d’ultratrail. A més és president de l’associació Sonrisas Y Montañas, i explicarà com l’esport i la solidaritat poden anar de la mà, amb els projectes per a la infantesa que ha fet a Nepal, Congo o República Dominicana.

Urko Carmona estrena documental

També eixe dissabte 25 d’abril arribarà el moment més destacat de les jornades amb la presentació del documental «Urko, escalando el presente», al respecte de la pasió per l’escalada d’Urko Carmona, triple campió del món de paraescalada. El gran escalador afincat a Monòver contarà la seua experiència vital com a esportista i com, tot i perdre una cama a un accident de trànsit, va continuar amb la seua pasió per la muntanya i l’escalada. Serà la estrena del documental i la primera vegada que Urko faça una conferència a la seua província.

A més, hi haurà una exposición fotográfica que repassa els 60 anys d’història del Centre Excursionista, i per tancar els actes hi haurà una eixida senderista per Les Puntes de Gosálvez.

Les jornades tindràn lloc del 24 al 26 d’abril al Centre Social El Barranquet de El Campello i les activitats són debades fins completar aforament.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Urko Carmona estrena documental | SLA - […] seu esperit el podrem descobrir a la xarrada que pròxim dissabte 25 d’abril fa dins de les Jornades de…
  2. Senderisme sense límits | SLA - […] 60 anys fent muntanya a Alacant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »