Raúl Sanjuán subcampió del món escolar

El jove del Colivenc aconsegueix la plata en la Distància Larga al Mundial escolar a Turquia

L’orientaciraul sanjuan 1ó valenciana contianua ampliant fronteres. En este cas també en edat escolar on l’orientador Raúl Sanjuan del Club Colivencd’Onil acaba de proclamar-se subcampió del món als Mundials que estan disputan-se a Turquia.

A 7 segons de la primera plaça

Sanjuán ha aconseguit la medalla de plata en la modalitat de Distància Llarga, i a més ha estat molt a prop de l’or ja que només l’hna separat 7 segons respecte de l’austria Leo Holper que ha fet un temps de 37 minuts 29 segons pels 37:36 de Raúl Sanjuan en fer els 4,6 km 165+ amb 15 controls que conformaven la prova de Distància Llarga.

Ampla representació valenciana

Esla primera de les medalles per a a la representació valenciana que des de passat 18 d’abril està competint a Turquia als Mundials Escolar d’Orientació. A més de Raúl Sanjuán hi ha altres 9 integrants de l’IES La Creueta d’Onil a la selecció de centres escolars i dos integrants Maria Soriano i Luis Milvaques a la selecció FEDO. El Mundial escolar tindrà lloc fins el pròxim 24 d’abril i en total són 40 els integrants de la delegació espanyola.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »