Amor pel Triatló

L’alacantí Roberto Bordalàs demana matrimoni a la seua novia a la línea de meta de Arenales 113 a Elx

 

Diuen que una imatge val més que mil paraules. I si la imatge és en moviment molt més. Queda, per tant, poc que afegir al vídeo que encapçala esta notícia. O no. Perquè queda aclarir qui és ell i qui és ella. Qui són en realitat els dos i per què ho fan.

Queda saber qui és exactament Roberto Bordalàs, triatleta que passat dissabte va fer a Elx Arenales 113, Triatló de Mitja Distància que era a més Campionat Autonòmic de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, i queda saber per què en acabar la prova va decidir declarar el seu amor per la seua novia Leticia i demanar-li matrimoni.

bordalas 2Si corres puedes

Sabem algunes coses. Sabem que Roberto és d’Alacant i que va competir pel club C.T. +KRUNNERS CEUR 24. Sabem que té un blog amb un nom molt clarificador: Si corres puedes. Sabem que va acabar el que fa 483 de la classificació a Arenales 113 amb un temps de 05h38’02». Que va començar bé el segment de la natació i va mantindre el tipo en la bicicleta, però que se li va fer molt llarga i va patir a la carrera a peu.

Queda saber, però ens imaginem, la satisfacció de Roberto en arribar a meta i superar el seu primer Triatló de Mitja Distància -un Half Ironman- quan fa apenes un any que va fer el seu primer Triatló Olímpic. Queda saber també si després del Half Ironman continuarà fent triatló i continuarà combinant-ho amb les marxes cicloturistes com la QH o el Tour del Juguete on va anar estos anys.

Ara altre repte ben diferent…

Queda també saber què li va contestar Leticia a la seua proposta de matrimoni – encara que per les imatges ens ho podem imaginar-. I queda també saber el temps que Roberto li podrà dedicar a l’esport a partir d’ara, ara que Daniela està de camí i en maig van a ser pares. Enhorabona!

«Soy un deportista totalmente amateur. No soy un profesional, ni aspiro a serlo. No se cuanto durará pero en este momento de mi vida hacer deporte simplemente me hace feliz»

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Botamarges acaba en boda | SLA - […] también ahora hace un año en el ICAN Triatlón de Gandia con una doble petición de matrimonio, y más…
  2. Arenales, contigo empezó todo | SLA - […] A més, hi haurà representants del CT Huracan Hummer, A Correcuita, CT Banyeres, CT Arena Alicante, Club Ilicità Triatlón,…
  3. Arenales 113 baixa el teló | SLA - […] Amor pel Triatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »