Córrer i pensar: Club Esportiu d’Aventura Verd3

Des de l’orientació, al Raid d’aventura passant pel trail, Verd3 fa tot el que es pot fer a una muntanya

verd3-1

 

verd3-3Si ens preguntem en què consisteix l’orientació ho podríem resumir de la següent manera: «Correr i pensar». Valdria perfectament com a lema del club Verd3, a València, que realitza múltiples activitats a la muntanya amb especial atenció a la disciplina de l’orientació.

Ens ho explica Héctor Nebot, el seu coordinador, que destaca que l’orientació enamora també perquè dona cabuda a totes les edats. «En moltes proves es juntes fills, pares i iaios, en definitiva familiars, participant al mateix terreny de joc».

La idea de Verd 3 va sorgir a finals de 2012 i es va posar en marxa en 2013. El club naix de les inquietuds d’un grup d’amics provinents dels clubs universitaris d’orientació. Com que no els acabava d’omplir allò que hi trobaven, decidiren fer un pas endavant i convertir en realitat les seues propostes i idees.

En l’actualitat són uns 20 membres a qui uneix molt més que la simple pertinença al club…


Trobaràs més detalls sobre Verd3  al número 2 de la revista de Sense Límits Aventura. Per a consultar continguts i punts de venda:

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »