Els valencians a pel Campionat d’Espanya

Experiència i joventut a la selecció valenciana per al Campionat d’Espanya FEDME a Màlaga

CartelCOPA_EspanaDificil papereta la d’Angel Font, l’encarregat de fer la selecció valenciana per al Campionat d’Espanya Individual i per Seleccions Autonòmiques que la FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) organitza pròxim diumenge a la localitat malaguenya d’Alhaurin el Grande.

11 corredors i corredores integren una llista on Angel Font ha combinat experiència, joventut i bon estat de forma per a tractar d’aconseguir els millors resultats possibles a una prova que consta de 32 km i 2150+ amb un 90% de camí per senda, per crestes o tallafocs, i on hi haurà vora 600 corredors.

«Donat l’alt nivell que hi haurà, podem fer un bon paper amb gent amb molta experiència i joves amb molta qualitat» ens explica el seleccionador Angel Font. Tot i això és conscient de les dificultat que hi ha a una prova on es reuneix els millors corredors de tota Espanya. «Fer pòdium per seleccions estarà molt car, però donarem tot el que tenim» afegeix.

Els homes

Quant als homes, les 6 convocats estan tenint un gran rendiment en este tram inicial de la temporada, alguns d’ells tot i haver superat els 40 anys com és el cas d’Ignasi Cardona o de Miguel Angel Sánchez, recent guanyador de l’Autonòmic de Kilòmetre Vertical Puig Campana. «Em fa molta il.lusió poder anar de nou a la selecció valenciana després de tant de temps» ens deia en fa uns dies Sánchez Cebrián que esta temporada a més ha sumat diversos pòdiums al Campionat de Lliga i també va fer segon a l’Autonòmic superat només per un segon per Cristóbal Adell, un Cristóbal Adell que anirà a Màlaga després de recuperar bones sensacions guanyant l’Autonòmic i guanyant la MABO, però ho farà en representació de l’equip La Sportiva.

L’altre gran veterà serà Ignasi Cardona, el corredor de Xàbia que és el vigent campió enguany de la lliga Autonòmica, per davant del mateix Sánchez Cebrián i d’un Mario Bonavista, pòdium a la Lliga i a l’Autonòmic Individual, que també és un dels destacats de la selecció d’Angel Font que conta també amb Sebas Sánchez que ve de guanyar el Trail Nogueruelas i fer segon a Ultra Montseny, i en distàncies intermèdies va vèncer també la Marató de la Calderona.

La selecció la completen el jove Jhonatan Rotglà, guanyador recentment de la Pujada a Pipa, i Julio Martínez Tecles, el corredor de Banyeres que ja va integrar la selecció a la primera de les proves de la Copa d’Espanya a Burgos.

Les dones

En dones, la selecció conta amb 5 representants amb una combinació també d’experiència, joventut i bons resultats. La llista l’encapçala Melissa Galí, la corredora de Gilet que ha guanyat la Lliga Autonòmica, imposant-se en les 3 proves.

A més estarà el pòdium el complet del passat autonòmic de la Vall d’Uixó amb Silvia Miralles, Raquel Martínez i Laia Cañes, a una llista que queda completada per Lola Peñarrocha, guanyadora enguany de la Marxa a Peu de Borriol.

DONES

 • Melisa Galí, de Gilet (Club Penya Mur i Castell-Tuga)
 • Lola Peñarrocha de Castellón
 • Raquel Martínez, d’Almassora (Club Penya Mur i Castell-Tuga)
 • Laia Cañes, de Castelló (Club de Montaña y Escalada Atmosfera Sport Running)
 • Silvia Miralles, de La Vall d’Uixó (Club Penya Mur i Castell-Tuga)

HOMES

 • Ignacio Cardona, de Xábia (C.D. de Montaña y Escalada Like Sport)
 • Miguel Ángel Sánchez Cebrián, de Petrer
 • Jhon Roglà, de Vilavella (Club Penya Mur i Castell-Tuga)
 • Mario Bonavista, de la Iglesuela del Cid (Club Penya Mur i Castell-Tuga).
 • Julio Martínez Tecles, de Banyeres, del (C.D. de Montaña y Escalada Like Sport)
 • Sebastián Sánchez, de Petrer (S.M. Club Atletismo Maraton de Crevillente)

 


Més dades:

 • http://noticias.fedme.es/index.php?mmod=article&file=details&iN=722&clang=ES
 • http://www.femecv.com/noticias/campeonato-de-espana-de-carreras-por-montana-de-la-fedme-individual-y-por-selecciones
Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

 1. També van els corredors més joves en categoria promesa, junior i cadets. Crec que mereixen també un reconeixement

  Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »