Urko Carmona estrena documental

L’escalador de Monòver, triple campió del món de paraescalada, explica la seua passió per la muntanya

El documental s’estrena dissabte 25 d’abril a les Jornades de Muntanya que organitza el Centre Excursionista d’Alacant

Una gran passió per la muntanya i l’escalada. Tan forta que no la va poder detindre un accident de trànsit sent jove que el va fer perdre la cama dreta. Una passió per l’escalada que mereixia una pel.licula. En este cas un documental que s’ha estat el.laborant des de fa un temps i que pròxim dissabte 25 d’abril va a vore la llum, a l’espera de l’estrena definitiva.

Urko, escalando el presente

«Urko, escaurkolando el presente» és el títol d’este documental del que poguerem vore un primer trailer a FICA (Festival de Cinema Independent d’Alacant) passat setembre.

El protagonista és Urko Carmona, tres vegades campió del món de paraescalada, l’última d’elles a Gijón passat setembre. No perd mai el somriure. Només quan es concentra per afrontar les competicions o per a fer les parets més verticals quasi impossibles. Impossibles per a altres, no per a Urko. Tot i que li falte una cama. «No perquè haja tingut un accidcent s’ha acabat el món» explica Urko.

El seu esperit el podrem descobrir a la xarrada que pròxim dissabte 25 d’abril fa dins de les Jornades de Muntanya que organitza el Centre Excursionista d’Alacant amb motiu del seu 60 aniversari. El torn d’Urko serà a partir de les 19:15 de dissabte.

Una forma de vida

Serà especial perquè és la primera conferència d’Urko a la seua terra d’adopció in on exposarà la seua forma d’entendre la muntanya com un camí de superació i de llibertat. la seua forma d’entendre la vida convertint la seua furgona en la seua casa. Sempre al costa de la natura. «L’escalada per a mi és una forma de vida».

La xarrada i el passe del documental serà al Centre Social El Barranquet de «El Campello». L’entrada és liure fins esgotar aforament.

[vimeo width=»800″ height=»450″]https://vimeo.com/110715587[/vimeo]
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Urko Carmona ho torna a fer | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/23/urko-carmona-estrena-documental/ […]
  2. Escalada Sense Límits | Sense Límits Aventura - […] Urko Carmona estrena documental […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »