Titaguas Orienteering 2015

Titaguas acull una prova internacional que reuneix més de 700 orientadors

titaguas cartel700 orientadors, 4 modalitats diferents i uns paratges molt atractius. Així és el Titaguas Orieenting 2015, VI prova de la Lliga Nacional d’Orientació de la FEDO, que, a més, té caràcter internacional ja que acull també el I Trofeu de les Universitat Europees que tindrà lloc a esta localitat de la comarca de Los Serranos a una zona privilegiada per a fer esport de natura.

25 i 26 d’abril

La cita és este cap de setmana 25 i 26 d’abril i està organitzada per la Universitat de València i la secció d’orientació de la SD Correcaminos, que amb esta prova celebra el seu 20 aniversari. A partir de hui divendres s’espera l’arribada dels més de 700 orientadors que s’han inscrits per a participar en alguna de les 4 modalitats que s’han preparat al llarg de tot el cap de setmana: Distància Llarga, Mitjana Distància, Sprint i Orientació de Precisió.

Una zona perfecta

La zona és perfecta per a practicar l’esports de l’orientació. L’organització ha habilitat uns autobusos que desplaçaran els esportistes fins el punt d’eixida. El terreny està ubicat al sur de la serra de Javalambre, una zona muntanyaosa amb una abrupta topografia, i coberta en un 98% per grans formacions forestals entre les que destaca una ampla representació de carrascals continentals, tot en una altitud entre 800 i 1100 metres. «Es un dels millors, més atractius i més exigents terrenys que he conegut fins a hui» explica el cartògraf Rui Antúnez, el portugués que ha estat dissenyant els diversos itineraris de les proves.

La prova de Distància llarga tindrà lloc dissabte 25 d’abril a les 10:00 h, amb una mapa que en la categoria de Dames Elit tindrà 6’2 km 165+ i 16 controls, mentre que en categoria Homes Elit constarà de 9 km 180+ i 20 controls. La prova de Distancia Media queda per al mati de diumenge amb recorreguts de 3’2 km 130+ i 17 controls en DE i de 4,7 160+ i 19 controls en HE.

A més, dissabte de vesprada tindrà lloc la versió Sprint amb 3 recorreguts d’entre 1,1 i 2 km, i el Trail Orienteering o Trail de Precisiótitaguas mapa

Programa:

dissabte 25 d’abril

  • 10:00 Distància Llarga
  • 16:30 Trail-O
  • 16:30 Sprint

diumenge 26 d’abril

  • 09:30 Distancia Media
  • 12:30 Correlin
  • 13:30 Entrega de Trofeus

 


Mes dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »