Valencians a l’europeu de Duatló

Alcobendas acull este cap de setmana el Campionat d’Europa de Duatló

Vint-i-cinc duatletes de la Comunitat participen a la cita internacional

ETU alcobendas 2Competir amb els millors d’Europa. Això és el que van a fer este cap de setmana uns vint-i-icinc esportistes de diversos clubs de la Comunitat Valenciana que van a prendre part al Campionat d’Europa de Duatló que té lloc a la localitat madrilenya d’Alcobendas dissabte 25 i diumenge 26 d’abril.

La cita rebrà la presència de bona part dels millors duatletes de tota Europa i entre ells hi haurà uns 25 duatletes de la Comunitat incloguent les categories Elit, Junior i Paratriatló.

Els primers, els junior

Els primers en entrar en acció seran els juniors, que prendran l’eixida dissabte a les 10:30/10:35 h (homes/dones). En esta categoria els màxims exponents són Noelia Juan (CEA Bétera) i Moisés Perea (Club Ilicitano de Triatlón) que recentment va aconseguir pòdium al campionat d’Espanya de Dualtó a Soria. No podrà estar a Alcobendas el seu company de pòdium a Soria Roberto Sánchez Mantecón (Universitat d’Alacant) perquè segons informa la federació de triatló es troba recuperant-se de diverses dolències.

Noelia i Moisés hauran d’enfrontar-se a un circuit de 5km de carrera a peu, 20 km de bicicleta i 2,5 km de nou de carrera a peu

Delegació de paratriatló

A continuación entren en acció els integrants de la delegació valenciana de paratriatló Daniel Abenza (SBR- Elda para+triatlon), Jose Vicente Orzo Diago, Miguel Coca Sanchez (Avant ECL Triatlo y Paratriatlo), Valeriano Moreno (Avant ECL Triatlo y Paratriatlo), Héctor Catala Laparra (Triesport Roquette) i Gaspar Vaño Perez (SBR- Elda para+triatlon). Faran 4,8 km de paratri Carrera, 20 km de paratri Ciclisme i 2,5 km de paratri carrera.

Grups d’edat amb Fernández & Fernández

La part més important dels duatletes valencians entraran en acció diumenge 26 d’abril quen comence la competició de grups d’edat a partir de les 08:15 h en diversos trams horaris. Fins a 16 representants de la Comunitat Valenciana prendran part a les modalitats Sprint i Distància Curta.

Entre d’ells destaca la presència dels germans Celestino i Mariano Fernández (CT Laboratorio Sys) que, tot i no haber pogut completat un bon resultat als recents Campionats d’Espanya de Duatló a Soria, aspiren a Alcobendas a refrendar els bons resultats aconseguits l’any passat al Mundial a Pontevedra on acabaren 4 i 5 als seus grups d’edat respectivament. Arriben després d’haver aconseguits grans èxits a esta temporada de Duatlons a la Comunitat Valenciana dels que parlàrem a este reportatge fa unes setmanes. (Fernández i Fernández, societat il.limitada).

Podeu consultar horaris de competició i la llista sencera de valencians a:

Foto: @TRIATLONSP

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »