Les xiques són guerreres

La selecció valenciana aconsegueix el títol al Campionat d’Espanya a Màlaga

Revaliden el títol que van aconseguir l’any passat a Isaba (Navarra)

selecció FEMECV

 

La força està en la unió. I en el col.lectiu. Eixe era el punt fort de la nostra selecció femenina FEMECV que este cap de setmana ha guanyat el Campionat d’Espanya FEDME Individual i per seleccions autonòmiques que tenia lloc al Trail Cara los Tajos a Alhaurín el Grande (Màlaga). Les nostres representants han sabut deixar en un segon plànol la lluita individual per aconseguir una gran resultat i dur-se el títol per seleccions en categoria femenina, revalidant el que aconseguiren al 2014 al Camille Extrem a Isaba (Navarra).

5 corredores entre les 21 primeres

De fet, cal destacar que les nostres 5 representants han acabat entre les 21 primeres, fent una demostració del gran nivell que hi ha al Trail femení a la Comunitat Valenciana, a una prova que ha tingut com a guanyadora individual a la corredora basca Maite Maiora.

La primera de les nostres en completar els 32 km 2150+ del Trail Cara Los Tajos ha estat LolaPeñarrocha, que ha fet top 10, amb un temps de 03:50:19, arribant en companyia de Laia Cañes. De fet les dos han creuat juntes la línea de meta. Poc després ho feia Silvia Miralles en la posició 14, amb un temps de 03:55:04, i encara dins del tot 20entrava també Raquel Martínez en la posició 17 amb un temps de 03:56:56. L’última de les nostres en arribar ha estat Melissa Galí a la posició 21 amb un temps de 04:01:41.

Bon treball en equip

El treball d’equip queda reflectit en el que han fet les nostres dos primeres corrredores Lola Peñarrocha i Laia Cañes. «Hem anat juntes des de la meitat de la prova i ens hem anat ajudant continuament» explica Peñarrocha. «Quan una baixava un poc la guàrdia, l’altra es posava davant i a tirar del carro». A la fi arribaven juntes a meta, sent la punta de llança de la nostra selecció.

«Estem molt contentes, la veritat. Hem aconseguit revalidar el títol i no era fàcil perquè davant teniem equips ben forts com ara les basques amb Maite Maiora o Oihana Kortazar. Però ahí queda això»

«Ahí queda això»

La felicitat del nostre equip quedava reflectit en les paraules de Silvia Miralles. «Estem molt contentes, la veritat. Hem aconseguit revalidar el títol i no era fàcil perquè davant teniem equips ben forts com ara les basques amb Maite Maiora o Oihana Kortazar. Però ahí queda això» ens expressava la corredora de la Vall d’Uixó del (Mur i Castell-Tuga). Arribava en bona forma després de la victòria recent a Mamova, però podia passar-li factura la inactivitat dels últims mesos. «Era una prova dura, i l’oratge també ho ha complicat. Jo tractava de deixar-me dur en les pujades, m’abandonavamentalment, però baixant recuperava posició i al final hem pogut rematar la faena», finalitzava Silvia Miralles que feia finalment la que fa 14.

En homes, el que fa 6

En categoria masculina, els homes d’Angel Font han finalitzat en sisena posició. El millor dels nostres ha estat Miguel Angel Sánchez que en la seua tornada a la selecció ha acabat el que fa 13 amb un temps de 03:02:50. El segon dels nostres representants ha estat Mario Bonavista el que fa 23 amb 03:29:04  i ja més endarrerits Julio Martínez Tecles el que fa el 54 (03:21:28), Jhon Rotglà el que fa el 59 (03:24:38), Ignasi Cardona el 71 (03:30:53). El títol individual ha anat per a Pere Rullan de la selecció catalana, que ha estat acompanyat en el pòdium per Zaid At Malek i Manuel Merillas.

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Laia Cañes, pòdium a la CCC | SLA - […] Pirineu, una prova amb una distància molt semblant a la CCC. A més, a la mitja distància Cañes va…
  2. “Ha sigut el millor debut que podia esperar” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2015/04/26/les-xiques-son-guerreres/ […]
  3. El Señor del Trail lidera la selecció FEMECV | SLA - […] ho va fer la passada temporada al Campionat d’Espanya a Màlaga on va ser el millors dels nostres acabant…
  4. Les “guerreres” defensen títol | SLA - […] especial les nostres corredores que defensen el títol que aconseguiren l’any passat en el Trail Cara Los Tajos a…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »