Vídeo: 100% Trail

Teaser de la VII Perimetral de Javalambre, una carrera dura que l’oratge va fer encara més mítica

100% Trail. 100% muntanya 100% duresa. Inoblidable 100% la VII Perimetral de Javalambre que va tindre lloc passat mes de març i que ara teniu l’oportunitat de vore resumida al següent teaser. Una prova que ja era dura pel recorregut 24,6 km 2070+, continuament per damunt dels 1500 metres d’altitud. I que l’oratge va fer encara més dura. No vos perdau les imatges espectaculars de la nevada teaser javalambreque els va caure als corredors que hagueren de soportar temperatures per davall de zero, molt per davall de zero.

«Dificultat hi va haver totala del món» recorda el guanyador Roberto Prades Alquerzar. «La temperatura, la nevada, que a més va fer que dalt no hi haguera bona visibilitat i a més enguany que el recorregut era encara més dur amb més desnivell i més llarga. L’organització perfecta, amb un marcatge molt ben fet tot i les condicions que ho complicaven. Tot fenomenal».

Un 10 per a d’ells. Un 10 també per a l’organització de Corremón Trail i Aramón Javalambre. I un 10 també per als càmeres que hagueren de fer el seu treball en condicions més que complicades. Açò és la muntanya. Açò és el Trail. Açò és una producció de Sense Límits Aventura.

Anota en l’agenda per a l’any vinent. VIII Perimetral Javalambre. Una experiència única. Una experiència que no oblidaràs. Una experiència 100% Trail.

Vos deixem també el vídeo resum més llarg per si voleu vore més d’esta gran prova.

 

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »