Un circuit mític

Presentat este dimecres el II Mitic Challenge Triathlón

IMG_20141027_224839

 

Un circuit de Triatló diferent. Per aquells que volen anar més enllà de nadar en la mar i xafar asfalt. Per aquells que volen combinar triatló, muntanya i aventura. Este dimecres 29 d’abril s’ha presentat a la seu de la Federació Valenciana de Triatló la nova edició del Mitic Challenge Triatlón, circuit de Triatlon de Muntanya.

El circuit amplia enguany el nombre de proves que l’integren, pràcitcant duplica fins arribar a les 6 proves que comencen pròxim10 de maig amb el III Triatló Cross a Benageber, i finalitza el 24 d’octubre al I Triatló Cross a Navarrés, que es una de les novetats del circuit al igual que la provade Chera i la de la Tinença de Benifassà, en el que supossa reforçar la presència del circuit en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

L’any passat la victòria del I Mitic Challenge Triatlhon va ser per a Alicia Hernandez (Club N. Petrer C.Metálica la Vila) i Victor Martinez (Club Triatlón A corre Cuita), que ens assegurava l’any passat que per a d’ell era més dur que els d’asfalt. “El Triatló de muntanya permet valorar més si un triatleta és complet. Ací no hi ha opció de fer drafting en el segment de bicicleta i el segment d’aigua no condiciona tant la posició final”

Calendari Mitic Triatlhon 2015

  • 10/05/2015    III TRIATLÓN CROSS BENAGEBER Distancias: 1Km – 19Km. 7Km.
  • 23/05/2015    II TRIATLÓN CROSS JERICA Distancias: 1Km – 20Km. 7Km.
  • 14/06/2015    II TRIATLÓN CROSS GUADALEST Distancias: 1Km – 17Km. 6Km.
  • 28/06/2015   TRIATLÓN ROAD TINENÇA Distancias: 1Km – 35Km. 6Km
  • 11/10/2015     I TRIATLÓN CROSS CHERA Distancias: 1Km – 19Km. 6Km.
  • 24/10/2015    I TRIALTÓN CROSS NAVARRÉS Distancias: 1Km – 17Km. 6Km.
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »