La marató de la Marina

El Grup Espeleològic de Gata celebra dissabte 2 de maig la X Marató per Muntanya de la Marina Alta

marina alta 1

No és una marato de muntanya més. La Marató per Muntanya de la Marina Alta és una de les cites destacades de la primavera a les nostres terres. Dissabte 2 de maig tindrà una nova edició, la que fa 10. 10 anys promoguent el Trail, canviant el recorregut però mantenint i respectant algunes de les seues característiques diferenciadores.

marina alta 2Enguany, a més, presenta altre alicient afegit ja que els dos primers classificats obtindran una inscripció debades per a la Botamarges de Forna. Esta prova que organitza el Grup Espeleològic de Gata és protagonista del número 2 de la revista Sense Límits Aventura.

La Marató per Muntanya de la Marina Alta es una Carrera por Montanya amb les característiques i dificultats de la Baixa i Mitja Muntanya Mediterrànea, amb una distància de 42,195 km 1500+, especialitat reconeguda per la FEDME i la FEMECV.

El recorregut és cada any diferent, per a oferir als corredors la possibilitat de conéixer i recórrer la comarca de la Marina Alta, una zona que tot i ser deBaixa i Mitja Muntanya, amb cotes màximes de’uns 1000 metres, presenta forts desnivells, i que a l’estar rodejat per la mar Mediterràneia li dóna un clima i una vegetació molt especial.

L’eixida i la meta es troba a Gata de Gorgos…

 


 

Si vols llegir la informació sencera sobre la X Marató per Muntanya de la Marina Alta la trobaràs al número 2 de la revista de Sense Límits Aventura. Per a consultar continguts i punts de venda:

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »