La nova pell de Penyagolosa Trails

Penyagolosa Trails Sport HG presenta les noves equipacions oficials 2015 per a la MiM i la CSP de pròxim 9 de maig

cstecnicastr

 

Fer la MiM o la CSP tenen el seu premi per a tot aquell que arriba a meta. Saber-se finisher d’una gran prova, de la gran prova de referència a la Comunitat Valenciana i una de les més importants de tota Espanya. El premi es queda dins, en la satisfacció, en l’orgull, en els records, però també fora: en les fotografies, en els vídeos i en les camisetes que després poder lluir per a fardar d’haber estat a la MiM o la CSP de Penyagolosa Trails.

Sport HG: Tecnologia al servici de la comoditat

Des de Penyagolosa Trails Sport HG es presenta la camiseta que van a rebre a la borsa del corredor els 2100 participants inscrits a estes dos proves. De nou Sport HG, patrocinador de Penyagolosa Trails, serà la marca especialitzada que vestirà als esportitstes amb una roba de gran qualitat en què la innovació tecnològica es posa al servici de la comoditat i el rendiment de la pràctica esportiva.

Una segona pell

De la gama de Technical Line, la camiseta incorpora les millores avantatges de Climatherm i ofereix una compressió justa molt adient per a un us continuat i prolongat en el temps. Està dissenyada per ajustar-se com una segona pell, es caracteritza per la seua comoditat, termoregulació, protecció i avantatges, tant musculars com terapéutiques.

La camiseta s’entregarà a tots els participants junt amb la borsa del corredor, en la jornada prèvia a las proves.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »