Escalant com a obsessió

Arriba la XIV edició del Rally 12 h d’escalada al Penyal d’Ifach

cartel-rally-2015-nueva2Fer una via. I en acabant una altra. I una més. I tornar a pujar. I tornar a baixar. Així fins a 12 hores consecutives. Escalant com una obsessió. Escalant contra el rellotge i contra els rivals que tracten de fer el major nombre de vies possibles en les 12 hores de temps màxim fixa’t per l’organització.

Eixes són les regles del Rally 12 hores d’Escalada Penyal d’Ifach que des de fa catorze anys organitza el Club Alpí de Gandia, en col.laboració amb el Grup de Muntanya de Calp. Des de les 08:00 del matí de dissante 2 de maig fins les 20:00 h de la vesprada,de sola sol, unes 30 cordades tractaran de fer el major nombre possible de punts i el major nombre de vies d’escala a esta mole de pedra en mig de la mar.

Espectacular per a l’espectador

La particularitat de la prova i la particularitat de l’ubicació al costat de la platja a una zona de molt fàcil accés, la converteix en una de les més especatculars i on el públic poc gaudir de les habilitats dels escaladors participants, seguint còmodament des de la distància les seues evolucions.

Lliga Nacional de Rallys

El XIV Rally 12 h d’escalada penyal d’Ifach és la primera de les proves de la Lliga Nacional FEDME de Rallys d’Escalada que va nàixer precíssament seguint els passos de la prova organitzada a Calp. A poc a poc la Lliga a anat creixent i enguanya està composada per 5 proves.

La victòria de l’any passat va quedar en mans dels alacantins Roy de Valera i Adrian Ripoll que aconseguiren el triomf tant a la Lliga com al Rally 12 h Penyal d’Ifach en particular.

Calendari Lliga Nacional Rallys Escalada

  • 02/05: “12 h Peñón de Ifach”, Alicante, 2 de mayo.
  • 23/05: “12 h Mallos de Riglos”, Huesca, 23 de mayo.
  • 19/09: “12 h Terradets”, Lleida, 19 de septiembre.
  • 03/10: “12 h Valle de Leiva”, Murcia, 3 de octubre.
  • 17/10: “12 h El Chorro”, Málaga, 17 de octubre.
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »