«Una altra forma de còrrer»

Integrants del Club Umma completen 150 km 7000 + recorrent els pics més destacats de la Marina 

UMMA

 

El Penyal d’Ifach de picadeta, Oltà i Bèrnia com a entrants forts, Parcent, Aixortà, Foradà com a plats principals i de postre el Montgó. Eixa era el menú seleccionats pels integrants del Club de Muntanya UMMA que este cap de setmana han volgut enllaçar els cims més emblemàtics de la comarca de la Marina.

Sense més interés que còrrer i fer-ho en grup. Sense presa ni cronòmetre que els condicionara. «Una altra forma de córrer»  era el lema d’este repte particular que s’han plantetjat i que han dut a terme acompanyat per tot aquell que s’ha volgut acostar als punts de trobada que havia marcat prèviament.

Una eixida especial

L’eixida va ser especial. Pel nervis, l’ansietat les ganes del que estava per vindre i per l’hora màgica de la mitja nit. Divendres 1 de maig a les 00:00. res millor per a commemorar el dia del Treballador que picar cames en la muntanya per a poder recórrer les muntanyes més emblemàtiques de la Marina Alta: Penyal d’Ifach, Oltà, Bèrnia, Serra del Ferrer, Carrascar de Parcent, Aixortà, Foradà, Cavall Verd, Castell d’Aixa i Montgó.

UMMA 4Unint Muntanyes de la Marina Alta

Kilòmetres i kilómetres de muntanya, desnivell, i cims. I calor. Molta calor que va provocar que el temps es dilatara i s’allargare el repte en tel temps de pas més enllà del que estava inicialment previst. Unint Muntanyes de la Marina Alta. 150 km 7000+ en un repte que han realitzat de forma íntegra Sergio Aranda, Rafa Abbot, Toni Herrera, i han fet trams del repte Lluis Ibáñez, Peret Ivars, Rodri, Marco Lee, Pep Signes, Vicent Mulet, David Ballester, Paco Argudo, Gerard Krol, Germán Albert, Cristian, Héctor, Jose Castaño, Isabel, Miquel IVars, Toni Pérez, Jairo Sole…

«Ha sigut un infern»

«Mai havia fet tans kilómetros en gent tan bona» explicava Albert en acabar el repte, encara sorprés i admirat per l’experiència. Dura experiència. «Ha sigut molt dura per la calor» reconeixia German, «però el grup ha estat molt bo i l’ambient espectacular. Feliç i content».

«Podriem dir que ha sigut la UMMA Més calorosoa que podem fer. Hem tingut baixes, hem tingut dolències musculars. Ha sigut un autèntic infern, en poqued paraules, però a la fi molt contents per haver acabat i el companyerism de la gent. Això és el més gratificant de tot» explicava en arribar a la fi del recorregut fixat a Xàbia, ja quasi de nit després de dos dies corrent. Un infern i un paradís per als amants del Trail. Sense crono. Sense rellotge. Sense competir. Només córrer. D’una altra manera.

UMMA 3

 

  • Més dades: Facebook CM UMMA
  • Foto: Facebook CM UMMA

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »